Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leximester
tag
Mert az elsőn, állítom be a játékidőt(2 vagy 3 perc) illetve néhány apróbb beállítás is lehetséges lesz. Bonyolultabb eltüntetni a gombokat feliratokat, majd betölteni ugyanide maga a játék alkotóit, ugye a 9db gomb stb. Köszönöm, a mintát de én kicsit máshogy szeretném magvalósítani a dolgot, illetve algoritmus szinten megvan az egész. Csak itt akadtam el hogy hogyan is tudnám használni a másik lapon. Nem PrivotControl-t használok, két külön oldalt hoztam létre, amikor elkezdtem nem gondoltam hogy ez ilyen nehézkesen megy. Feltettem az MVVM-t de nem igazán tudom hogy ez hogyan is segít nekem. Szóval erre tudnál mutatni egy step by step leírást hogy az első oldalon lévő tomb[3,3]-t hogyan tudom ,így használni a 2. oldalon: mytextblock.Text= tomb[1,2] ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HP 65W töltő eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest