Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo #3210 üzenetére
Közben rátaláltam az MSDN-en:
"A set is a collection that contains no duplicate elements, and whose elements are in no particular order."
Vagyis valahogy még azt is ki kell ötölni, hogyan kerüljük el a duplikálást, különben hibát kapsz. Nem használtam még HashSet-et csak egyszer kipróbáltam, de nem látom az előnyét sajnos. Veszek inkább egy generikus listát és abban is bármit meg tudok oldani.
Ja, most látom, hogy a duplikálás kikerülésére trükköztetek pár hsz-en keresztül.
sosem használok randomot, erzért ez nem is foglalkoztat, de akkor már inkább vizsgálnám, hogy van-e már ilyen a kollekcióban. Ha nem kell millió rekordot disctinct módon randomolni, akkor nem lesz a teljesítmény se gond
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest