Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo #3210 üzenetére
Közben rátaláltam az MSDN-en:
"A set is a collection that contains no duplicate elements, and whose elements are in no particular order."
Vagyis valahogy még azt is ki kell ötölni, hogyan kerüljük el a duplikálást, különben hibát kapsz. Nem használtam még HashSet-et csak egyszer kipróbáltam, de nem látom az előnyét sajnos. Veszek inkább egy generikus listát és abban is bármit meg tudok oldani.
Ja, most látom, hogy a duplikálás kikerülésére trükköztetek pár hsz-en keresztül.
sosem használok randomot, erzért ez nem is foglalkoztat, de akkor már inkább vizsgálnám, hogy van-e már ilyen a kollekcióban. Ha nem kell millió rekordot disctinct módon randomolni, akkor nem lesz a teljesítmény se gond
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest