- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hello!
itt regisztraltam, es elkezdtem egy oldalt 'fejleszteni'. most jutottam el a register/login reszig. a server explorerben sikerult a varazsloval kapcsolodni az adatbazishoz, valamint tablat is tudtam letrehozni. a textboxokban levo adatok mar validalva vannak, szoval mar csak annyi lenne hatra, hogy hozzaadjam oket az adatbazishoz.
azt olvastam, hogy a parameterezett sql 'biztonsagosabb', mintha csak osszekonkatenalnam a query-t. a kerdesem az lenne, hogy valaki tudna-e mutatni valami peldat arra, hogy hogy kellene csatlakozni az adatbazishoz, felepiteni egy parameterezett sql query-t, lezarni a kapcsolatot, mindezt 'biztonsagosan' ? (pl. egy ilyen egyszerubbet: INSERT INTO tablanev VALUES (nev, jelszo))en ezeket talaltam, de mivel eleg regiek inkabb nem akartam kockaztatni: [link], [link], [link]
elore is koszonom a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest