Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyro
csendes tag
Sziasztok!
Megint csak ugyanezzel a problémával fordulnék hozzátok, sajnos ez a hiba újra meg újra megtalál. A helyzet annyiban változott, hogy most elvileg megmondtam a command-nak, hogy milyen kapcsolatot használjon, mégse szándékozik futni. A hibaüzenet ugyanaz.
LINKElőzőleg megcsináltam egy lebutított variációját konzolban, ami szépen is futott. Így bátorkodtam nekiállni a "végleges" verziónak, de hiába egyszerüen nincs ötletem mi lehet megint a hiba.
Biztosan nem valami bonyolult, csak én nem látom, ha valaki tud segíteni annak előre is köszönöm! :/
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest