Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Úr
tag
Sejtem hogy miért hozol létre a _keres() metódusokon kívül is egy connectiont, de ez így nem fog működni. Ha a _keres()-en belül létrehozol egy új kapcsolatot, szerintem azt
ismeg kell nyitnod, mielőtt kérést küldenél hozzá.
Kipróbáltad amit írtam (open a _keres-en belül)? -
M.Úr
tag
Hali!
Én először debugolni próbálnám. Ha Visual Studio-t használsz, akkor ez nem jelenthet gondot. Tegyél breakpointokat a kérések köré, és figyeld a connection-höz kapcsolódó változókat.
szerk.:
Úgy látom létrehozol egy connectiont a button click else ágában, majd azt megnyitod. Eztán futtatod a kérést, ami létrehoz egy új connectiont, amit sehol nem nyitsz meg, majd ide próbálsz lekérdezést küldeni.A connect.connection_open_realmd(); parancsot a *_keres() metódusokba biggyeszd be a megfelelő helyre.
-
bpx
őstag
Szia!
2 dolog:
1. Hiába van connection-öd és nyitod meg, ha a commandokat nem kapcsolod össze vele. A commandnak sehol sem adtad meg, hogy milyen kapcsolatot használjon, így persze hogy panaszkodik.
2. SQL paramétert tényleg paraméterrel kellene megadni, nem pedig magát az SQL-t "összeollózni" (sql injection, dbms optimizer).
például így:
MySqlCommand user_keres = new MySqlCommand();
user_keres.CommandText = "SELECT id FROM account WHERE username=?UN";
user_keres.Connection = connection;
user_keres.Parameters.Add(new MySqlParameter("UN", user);
MySqlDataReader reader = user_keres.ExecuteReader();ha minden igaz, akkor MySQLhez ? kell az SQL Servernél megszokott @ helyett a paraméterhez
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest