Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Hogy őszinte legyek, elég mély lelki válságba taszítottatok a DataGridView-es kérdésemre adott válaszaitokkal.
Eddig csak konzolos alkalmazásokat írtam. Teljesen új volt számomra, hogy az UI szál írhat csak az "ablakba". Konzolosnál nem kell azzal törődni, hogy ha meg akarok jeleníteni valamit, akkor egyetlen szálba kell dobálnom minden megjelenítendő infot a többiből. (Kicsit elavultnak érzem ezt a megoldást, de ez most részletkérdés.)Elég sokat olvasgattam MSDN-t azóta, hogy valamennyire megismerjem ezt a szemléletet. Találtam egy egész jó cikksorozatot, mely ezzel a kérdéssel foglalkozik. Az első része: [link]
Remélem másnak időt tudok spórolni azzal, hogy ezt megosztottam.tagek fórumkeresőnek: Windows Form thread safe safety UI mashall szál
REDeath:
miért mindig postolás után veszem észre a hibám?
Ugyanabban a kórban szenvedünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Építő/felújító topik
- LED világítás a lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest