- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Tomi_78 #10027 üzenetére
Tehát ha mindennek van egy közös szülőobjektuma
Amúgy c#-ban mindennek van egy közös szülőtípusa, úgy hívják objectAkkor hozzak létre egy Listát is, amelybe belekerülnek az osztályobjektumok, és ennek a Listának a nevét adjam meg a foreach-ben az egyik JatekElemei helyett?
Igen. Foreachel, de igazából, while, for, tökmindegy mivel gyűjteményeken iterálsz végig, nem típuson.
lassanként elvész az egyszerűség, mert ezesetben ugyanúgy gondoskodni kell a Lista kezeléséről, amikor elemeket adok hozzá vagy törlök belőle.
De valakinek csak gondoskodni kell róla nem? Vagy nem teljesen értem az elképzelésed, honnan tudja az alkalmazás hogy min akarsz végigmenni, mi legyen benne vagy nem? Az hogy van egy szülőtípus az nem azt jelenti hogy ő tisztában van minden leszármazott példányáról, ez csak a típus meghatározásban segít neked.
#10026 quailstorm : igen, én is írtam hogy reflectionnel meg lehet csinálni, csak 90%-ban ha felmerül hogy reflectionnel menne, az egy rossz gondolat
Kezdőknél pedig 100%-ban rossz gondolat, kizárt hogy egy kezdőnek bármilyen szempontból _tényleg_ szüksége legyen rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- 90-es években voltam gyerek
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest