Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DelArco
üzenetére
no közben csináltam egy kettős for ciklusos végigjárást ami ugyan nem olyan szép mint egy beépített függvény de mivel lehet hogy ez a beépített függvény nem is létezik ezért elfogadható az eredmény

Ellenben felvetödött egy másik probléma közben amit sehogy nme tudtam megoldani.
Szóval adott az eredmény megtalálja a keresett szöveget a program csak nekemaz kéne hogy az adott cella legyen kijelölve csak a datagridviewban.
Persze ez egyszerű lenne ha a selectionMode tulajdonság FullRowSelecten kell hogy legyen.Próbálkoztam sokmindennel de nem jött össze sajnos.
Többek között pl azzal hogy alapból CellSelect van beállítva és ha CellClick eseményben megpróbáltam Selected-nek kiválasztani az adott sort.
Vagy azzal is hogy amikor lefut a keresés átváltok CellSelect módba és akkor csak a sima egy db cella lesz kijelölve. A click eseményben pedig visszaváltok vagy vmi ilyesmi.Sajnos egyik sem vezetett megfelelő eredményre szóval aki tudsz az segítsen pls!

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest