- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Access VBA kérdés:
Most ismerkedem Accesben a VBA-val.
Van egy lekérdezésem, aminek eredményéből ediig egy külső progi segítségével (majdhogynem manuálisan) generáltam egy meghatározott formárumú TXT fájlt.
Most szeretném ezt az utolsó lépést egy access modulban elvégezni.
Addig eljutottam, hogy lefuttatom a lekérdezést, és egy stringben összefűztem a TXT-be elmentendő szöveget.
Most szeretném, ha az access ezen a ponton feldobna egy save as ablakot, amiben megadhatnám, hogy hova mentse el a fájlt, és milyen néven, már ha ez lehetséges.
Másik kérdés, egy apróság, de még nem jöttem rá. Jelenleg a lekérdezést úgy futtatom, hogy OpenRecordset-nek megadom az SQL mondatot. (Set rsEredmeny = CurrentDb.OpenRecordset(''SELECT...'')
Hogyan lehet egy eltárolt lekérdezés eredményéhez hozzáférni név alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest