- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Bár nem szólt hozzá senki, azért előrébb jutottam közben.
Sikeresen beüzemeltem egy FileDialog objektumot némi internetes kutakodás után.
De továbbra is érdekelne, hogy OpenRecordsetttel vagy más hasonló függvénynel hogyan tudok meghívni név alpján egy elmentett lekérdezést.
Illetve közben előjött még egy kérdés az, hogy hogyan lehetséges-e egy modulból, egy másik modulban lévő függvényt meghívni. -
L3zl13
nagyúr
válasz
[HUN]Zolee #524 üzenetére
Igen, de a .NET felpakol egy pár VB* nevű fájlt, tehát szvsz csak máshogy hívják, de ugyanúgy szükség van valamilyen dll-re a futtatáshoz.
Nálam pl D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Microsoft.VisualBasic.dll ami az infója szerint Visual Basic Runtime Library. (És itt semmilyen VB fejlesztői környezet nincs feltéve.) -
L3zl13
nagyúr
válasz
[HUN]Zolee #519 üzenetére
Szvsz neked a Microsoft.NET mappában van a megfelelője. Szóval ugyanaz a helyzet.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Access VBA kérdés:
Most ismerkedem Accesben a VBA-val.
Van egy lekérdezésem, aminek eredményéből ediig egy külső progi segítségével (majdhogynem manuálisan) generáltam egy meghatározott formárumú TXT fájlt.
Most szeretném ezt az utolsó lépést egy access modulban elvégezni.
Addig eljutottam, hogy lefuttatom a lekérdezést, és egy stringben összefűztem a TXT-be elmentendő szöveget.
Most szeretném, ha az access ezen a ponton feldobna egy save as ablakot, amiben megadhatnám, hogy hova mentse el a fájlt, és milyen néven, már ha ez lehetséges.
Másik kérdés, egy apróság, de még nem jöttem rá. Jelenleg a lekérdezést úgy futtatom, hogy OpenRecordset-nek megadom az SQL mondatot. (Set rsEredmeny = CurrentDb.OpenRecordset(''SELECT...'')
Hogyan lehet egy eltárolt lekérdezés eredményéhez hozzáférni név alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest