Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
sztanozs #3121 üzenetére
nem excelről van szó, honnan veszitek ezt? köze nincs hozzá. miért gondol mindenki excel-re ha VBA merül fel? egy mysql adatbázis turkáló program ez. (és az a része működik is. bár az se volt egyszerű...) egyetlen függőség egy mysql odbc connector driver ado-n keresztül, de lehet anélkül is meg lehetne oldani a kapcsolatot.
igazából nem nagyon tudom, mi a vb.NET.nem nagyon akarnék .net függőségeket.
nem akarom winforms-ba átrakni, hanem a visual studió ilyen userformot hoz létre miután létrehoztam egy VB projektet, és csak winforms elemek vannak. comboboxra nem is találok multicolumn-ról semmit, egyáltalán, tulajdonságainál sincs. a winforms-os CB az ennyire más?
sokszáz szintaktikai eltérés és hiba volt, ezeket végigjavítottam vagy kikommenteltem, most lefordíja hiba nélkül a programot és megjelenik a form és látom, hogy az sql lekérdezések is mennek rendben. most igazából csak a triviális dolgokkal van egyelőre gond: a különböző comboboxok feltöltése (statikus) szövegekkel, eredmények megjelenítése (na az szép lesz, vba listbox helyett listview vagy datagrid lesz...)akkor úgy kérdezem: hogy fogjak hozzá egy ilyen VBA->standalone exe művelethez? a net szerint a visual studio a módja. azt se ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest