Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
Fire_Vire
üzenetére
Hmmm... én még abban az időben kezdtem tanultni a BASIC-et, mikor ZX Spectrumok és Commodore 64-ek voltak, külső lemezes meg kazettás "programtárolással", és baromira nem volt mindegy, hogy milyen hosszú egy kód, mennyi változó és művelet van (különösen az if-then bírt lassítani).
(nem is beszélve a TI-57 programozható számológépről
)
Mondjuk pl. én a "siker" változóknak biztos lineáris tömböt használnék, sőt, lehet, hogy a feltételnév/feltételérték/siker egymáshoz kapcsolódó teljes rendszert egy tömbben tárolnám.de ezek már csak olyan apróságok: elsőre nem feltétlenül kézenfekvő, de talán elegánsabb.

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13 M4 (2025) Éjfekete // Garancia // ingyenes szállítással
- Thrustmaster t300 szett
- xDuoo MU-602 DAC Hangkártyak EQ funkciókkal
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem is beszélve a TI-57 programozható számológépről
)