Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali abban kérnék segítséget, hogy lenne egy kivételkezelés amihez help-et kérnék.
3 textbox egy formon amiben egy adott dátum nap,hónap, év eredményét adom meg, majd azt a későbbiekben felhasználom, átalakítva dátummá.
Ehhez kellene valami error kezelés, mégpedig ha rossz dátumot adok meg az adott metódus ne induljon el vagy dobjon ki hibát, elég lesz egy msgbox is.(itt az intervallumokat már lekezeltem)sub lista()
...
on error goto errorhandler:
datum= ev.text + "." + nap.text + "." + textbox1.text (Ebből lesz a dátum)
if not isdate(datum) then
msgbox("Nem dátum formátum")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
elseif datum = " " then
msgbox("Üres")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
else
folytatódjon a többi parancs lefutása
itt próbáltam "on error resume next"-el, de sajnos semmit nem csinál.errorhandler:
msgbox err.descreption ' ide leeht inkább switch case -el kellene error-t kezelnem
exit subSegítséget előre is köszönöm, bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem csak eléggé fáradt vagyok és ma meg kéne oldanom a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest