- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Unigine Superposition Benchmark
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali abban kérnék segítséget, hogy lenne egy kivételkezelés amihez help-et kérnék.
3 textbox egy formon amiben egy adott dátum nap,hónap, év eredményét adom meg, majd azt a későbbiekben felhasználom, átalakítva dátummá.
Ehhez kellene valami error kezelés, mégpedig ha rossz dátumot adok meg az adott metódus ne induljon el vagy dobjon ki hibát, elég lesz egy msgbox is.(itt az intervallumokat már lekezeltem)sub lista()
...
on error goto errorhandler:
datum= ev.text + "." + nap.text + "." + textbox1.text (Ebből lesz a dátum)
if not isdate(datum) then
msgbox("Nem dátum formátum")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
elseif datum = " " then
msgbox("Üres")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
else
folytatódjon a többi parancs lefutása
itt próbáltam "on error resume next"-el, de sajnos semmit nem csinál.errorhandler:
msgbox err.descreption ' ide leeht inkább switch case -el kellene error-t kezelnem
exit subSegítséget előre is köszönöm, bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem csak eléggé fáradt vagyok és ma meg kéne oldanom a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest