Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx
üzenetére
"Cpt. Flint pedig nem attól hülye, hogy itt mi a rangja, hanem a kérdése minőségétől. ... Biztos én vagyok a bunkó, de egyszerűen valami hihetetlen mélységekből jönnek elő ezek a mai fiatalok."
Cpt. Flint nem hülye, csak ugyanolyan érzékeny, mint te. A "kérdés minőségétől" se lesz valaki hülye, legfeljebb tudatlan. Azért kérdez. Nem láttam a fórum szabályzatában, hogy csak okleveles, elsővonalbeli programozók lehetnek tagok és azok is csak – általad – értelmesnek minősített kérdéseket tehetnek fel. Nagyon szépen kérlek, ha hülyének tartasz, ne foglalkozz a hozzászólásaimmal. Bizonyára te is tudnál olyat kérdezni, amiért én körberöhögnélek (lehet, hogy már kérdeztél is máshol), és a lehülyézés bizonyára neked is rosszul esne (mert az ekkora arcoknak szokott leginkább).
Ja, és sajnos baromira nem vagyok mai fiatal. Valszleg pont ez az egyik oka annak, hogy kérdeznem kell, én nem úgy kezdtem, hogy 10 évesen már javascriptet írtam mondjuk, vagy akármi. Kb. egy avíttas FORTRAN könyv volt az első kapcsolatom a számítástechnikával. Lehet, azóta se vittem többre véleményed szerint, de ez annyira azért nem izgat. És hát hiába, nem ez a szakmám, úgyhogy ne kívánd tőlem, hogy nekiálljak informatikusnak tanulni, mielőtt kérdezek. Elég nekem a saját szakmámat követni, dolgozni, családot eltartani. Elhiheted, hogy csak akkor fordulok a fórumokhoz, ha sehol nem találtam számomra érthető megoldást. Aztán van aki bunkózik, van aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Gustard x18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest