Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx
üzenetére
"Cpt. Flint pedig nem attól hülye, hogy itt mi a rangja, hanem a kérdése minőségétől. ... Biztos én vagyok a bunkó, de egyszerűen valami hihetetlen mélységekből jönnek elő ezek a mai fiatalok."
Cpt. Flint nem hülye, csak ugyanolyan érzékeny, mint te. A "kérdés minőségétől" se lesz valaki hülye, legfeljebb tudatlan. Azért kérdez. Nem láttam a fórum szabályzatában, hogy csak okleveles, elsővonalbeli programozók lehetnek tagok és azok is csak – általad – értelmesnek minősített kérdéseket tehetnek fel. Nagyon szépen kérlek, ha hülyének tartasz, ne foglalkozz a hozzászólásaimmal. Bizonyára te is tudnál olyat kérdezni, amiért én körberöhögnélek (lehet, hogy már kérdeztél is máshol), és a lehülyézés bizonyára neked is rosszul esne (mert az ekkora arcoknak szokott leginkább).
Ja, és sajnos baromira nem vagyok mai fiatal. Valszleg pont ez az egyik oka annak, hogy kérdeznem kell, én nem úgy kezdtem, hogy 10 évesen már javascriptet írtam mondjuk, vagy akármi. Kb. egy avíttas FORTRAN könyv volt az első kapcsolatom a számítástechnikával. Lehet, azóta se vittem többre véleményed szerint, de ez annyira azért nem izgat. És hát hiába, nem ez a szakmám, úgyhogy ne kívánd tőlem, hogy nekiálljak informatikusnak tanulni, mielőtt kérdezek. Elég nekem a saját szakmámat követni, dolgozni, családot eltartani. Elhiheted, hogy csak akkor fordulok a fórumokhoz, ha sehol nem találtam számomra érthető megoldást. Aztán van aki bunkózik, van aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest