Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
Sziasztok!
A maskedtextbox osztállyal kapcsolatban egy érdekes dolgot tapasztaltam. Mindenkinél így működik, vagy én vagyok a láma ehhez (is)?
Szal a problémám a következő: Az MSDN szerint a maszkolásnál a 0 maszk jelentése, hogy csak egy SZÁM KARAKTERT (0...9) fogad el a box, viszont azt KÖTELEZŐ megadni. 9-es maszk esetén kellene elfogadnia a space-t és valamilyen szám digitet.Ehhez képest a 000-000 maszk simán engedi a " 1-234" vagy " - " vagy a "1 2- 3" karaktersorozatokat.
Ez miért van? Hibás az osztály, vagy az MSDN leírás róla? Esetleg valami spec Visual Studio beállítás esetén műxik csak a dolog? Amiben próbáltam: Visual Studio 2010 (Visual Basic)Előre is köszönöm ha valaki segítő szándékú válaszra méltatna!
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest