Hirdetés
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
Sziasztok!
A maskedtextbox osztállyal kapcsolatban egy érdekes dolgot tapasztaltam. Mindenkinél így működik, vagy én vagyok a láma ehhez (is)?
Szal a problémám a következő: Az MSDN szerint a maszkolásnál a 0 maszk jelentése, hogy csak egy SZÁM KARAKTERT (0...9) fogad el a box, viszont azt KÖTELEZŐ megadni. 9-es maszk esetén kellene elfogadnia a space-t és valamilyen szám digitet.Ehhez képest a 000-000 maszk simán engedi a " 1-234" vagy " - " vagy a "1 2- 3" karaktersorozatokat.
Ez miért van? Hibás az osztály, vagy az MSDN leírás róla? Esetleg valami spec Visual Studio beállítás esetén műxik csak a dolog? Amiben próbáltam: Visual Studio 2010 (Visual Basic)Előre is köszönöm ha valaki segítő szándékú válaszra méltatna!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest