Aktív témák
-
Penge Borisz
tag
-
Penge Borisz
tag
Már a Bios sem ismeri fel.
Ki lett próbálva másik gépen.
Egyébként pörög a vinyó más probléma nem látszik azon kívül, hogy nem ismeri fel a Bios.
Már mindent kipróbáltam/ellenőriztem, ez az egy lehetőség maradt, csak nem emlékszem, hogy lehet eltávolítani, ha tényleg a vírus okozza. -
Penge Borisz
tag
UP!
-
Penge Borisz
tag
Lehet, hogy van már ilyen topic, de én nem találtam, ha tévedek elnézést!
A problémám a következő: bekapcsolás után bootoláskor nem ismeri fel a gép az eddig tökéletesen működő vinyómat. Nem történt vele semmi hiba, nem ad ki furcsa hangokat egyszerűen csak nem tudom felismertetni.
Emlékszem, hogy régebben volt egy vírus ami ugyanezt csinálta, több ismerősöm is megkapta. A baj az, hogy nem emlékszem már rá, hogy hogyan lehetett leírtani. Azt hiszem kell egy progi amit floppyról kell futtatni, vagy valami ilyesmi.
Lehet, hogy egyszerűen csak meghalt a HDD, de szeretnék minden lehetőségnek utánajárni mielőtt végleg búcsút mondok a merevlemezemnek.
Ha bárki tud segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest