- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
Zenty
őstag
válasz
Penge Borisz #1 üzenetére
Ha van lehetőséged ezt tölds le és ird ki ISO-ba egy cd-re![L]http://www.ultimatebootcd.com/[/L]
Ezen van winyo teszt , 2 fajta virus írtó stb. szinte minden!
Csak a cd-vel bootolj be és egy dos felületen lehet írányitani!Kis szerviz cd :) -
válasz
Penge Borisz #6 üzenetére
De hogy gonolod, hogy bármit is tudsz kezdeni a vinyóval, ha a bios sem ismeri fel? Ami nincs, azzal semmit sem lehet kezdeni.
-
RedMan
tag
Ha végképp behalt, semmit nem akarsz/tudsz vele kezdeni, ne dobd ki, inkább add nekem. Elmegyek érte, ha Pesten laksz, ha nem tárgytalan. De remélem megoldódik a hiba!!!
Ha valaki tud segítsen!!! UP -
Penge Borisz
tag
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Penge Borisz #6 üzenetére
HA BIOS sem, akkor nem vírus elhiheted. Próbáld ki másik kábellel esetleg, vagy a másik csatira dugd rá az alaplapon, aztán ha ott sem, akkor valószinűleg elektronika hibás.
-
Penge Borisz
tag
Már a Bios sem ismeri fel.
Ki lett próbálva másik gépen.
Egyébként pörög a vinyó más probléma nem látszik azon kívül, hogy nem ismeri fel a Bios.
Már mindent kipróbáltam/ellenőriztem, ez az egy lehetőség maradt, csak nem emlékszem, hogy lehet eltávolítani, ha tényleg a vírus okozza. -
sky77
aktív tag
válasz
Én hardware hibára gyanakodnék elsősorban (vinyó, kábel). Célszerű lehet másik gépben is próbára tenni, vagy a kábelt tesztelni.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
A BIOS felismeri a vinyót? Ha nem akkor nem vírus.
Vinyó felpörög egyátalán? -
Jetengine
csendes tag
milyen op alatt?
-
Penge Borisz
tag
UP!
-
Penge Borisz
tag
Lehet, hogy van már ilyen topic, de én nem találtam, ha tévedek elnézést!
A problémám a következő: bekapcsolás után bootoláskor nem ismeri fel a gép az eddig tökéletesen működő vinyómat. Nem történt vele semmi hiba, nem ad ki furcsa hangokat egyszerűen csak nem tudom felismertetni.
Emlékszem, hogy régebben volt egy vírus ami ugyanezt csinálta, több ismerősöm is megkapta. A baj az, hogy nem emlékszem már rá, hogy hogyan lehetett leírtani. Azt hiszem kell egy progi amit floppyról kell futtatni, vagy valami ilyesmi.
Lehet, hogy egyszerűen csak meghalt a HDD, de szeretnék minden lehetőségnek utánajárni mielőtt végleg búcsút mondok a merevlemezemnek.
Ha bárki tud segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest