Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
miert
csendes tag
Nekem egy elég összetett kérdésem van.

(bármi féle ötlet nagy segítség)
Az első 350-400 hozzászolást végig olvastam ha valaki 400- mostanáig kérdezett már ilyet akkor csak szolkajok kb mikor 
Hogy lehet azt megoldani hogy az általam kiválsztott filmkockákat jobbról-barra eltoljam és rögtön a köv film kocka kövesse.
Valami olyasmire gondolok mint mikor a moziban nincs összhangban a kitakarás és látod ahogy fut a film... általában utána szokott elszakadni

Már kinomban arra is gondolta hogy avi-> jpg, bmp és Win. Movie maker kép01+eff+kép02+...
Csak hát hosszútávon ez nem lenne megoldás
ha más topikot tudtok az is segítség

köhi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bármi féle ötlet nagy segítség)
Az első 350-400 hozzászolást végig olvastam ha valaki 400- mostanáig kérdezett már ilyet akkor csak szolkajok kb mikor