Új hozzászólás Aktív témák

• rup1u5

nagyúr

Már hónapo óta szívok.
    Van két hatalmas kb 4-4 gigás avi-m.
    Az egyik végéről le kéne vágnom 12mp-et és a másik elejéről 2 perc 1 másodpercet, majd a kettőt összeegyesíteni és betömöríteni kb 100-200 mega közé, normális minőségben, hogy feltölthessem youtube-ra.
    Több programot próbáltam már de önmagában egyik sem vezetett sikerre. Premiere pro túl bonyolult nekem. Nem sikerült normálisan kiexportálni mert összenyomta állandóan a képarány és zöld lett az egész kép, függetlenül attól, hogy mit állítottam neki.
    Eddig virtualdub bizonyult a leghatásosabbnak, mert azzal le tudtam vágni a fölös részeket de csak abnormálisan nagy, több gigás avi-ba tudja kiexportálni és a két avi-t se tudtam összerakni egybe vele.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet két file-ból egyet csinálni és hogyan lehet normális, kezelhető mérető de jó minőségű file-á tömöríteni?
    Próbáltam a copy-paste megoldással betenni a második elé az elsöből kivágott 12mp-et de nem sikerült. Segítsetek mert már agyamra megy.
    Nagyon hiányzik nekem win7-ből a windows movie maker ami vistán alapból benne volt. Az való nekem. Azzal a programmal minden ilyet egyszerűen meg tudtam csinálni.

(#1607) BigBadPlaYeR:
    Már töltöm lefelé a tutorial-odat, hátha az segít. Addig már eljutottam benne hogy "append"-el összefűzi a videókat.

Új hozzászólás Aktív témák