- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Még idén megkaphatják az Advanced Shader Delivery szolgáltatást a játékosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Már hónapo óta szívok.
Van két hatalmas kb 4-4 gigás avi-m.
Az egyik végéről le kéne vágnom 12mp-et és a másik elejéről 2 perc 1 másodpercet, majd a kettőt összeegyesíteni és betömöríteni kb 100-200 mega közé, normális minőségben, hogy feltölthessem youtube-ra.
Több programot próbáltam már de önmagában egyik sem vezetett sikerre. Premiere pro túl bonyolult nekem. Nem sikerült normálisan kiexportálni mert összenyomta állandóan a képarány és zöld lett az egész kép, függetlenül attól, hogy mit állítottam neki.
Eddig virtualdub bizonyult a leghatásosabbnak, mert azzal le tudtam vágni a fölös részeket de csak abnormálisan nagy, több gigás avi-ba tudja kiexportálni és a két avi-t se tudtam összerakni egybe vele.Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet két file-ból egyet csinálni és hogyan lehet normális, kezelhető mérető de jó minőségű file-á tömöríteni?
Próbáltam a copy-paste megoldással betenni a második elé az elsöből kivágott 12mp-et de nem sikerült. Segítsetek mert már agyamra megy.
Nagyon hiányzik nekem win7-ből a windows movie maker ami vistán alapból benne volt. Az való nekem. Azzal a programmal minden ilyet egyszerűen meg tudtam csinálni.(#1607) BigBadPlaYeR:
Már töltöm lefelé a tutorial-odat, hátha az segít. Addig már eljutottam benne hogy "append"-el összefűzi a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest