Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1203 üzenetére
Sztem meg az egész gép úgy szar, ahogy van...komolyan! XP nincs felrakva már ősz óta mivel összeomlott és nem lehet azóta se felrakni (első bejelntkezés után behal 6-7x próbáltam felrakni) Vista jól működik XP helyett.
Most viszont olyat csinál ez az idióta Vdub, hogy ki akarok vágni egy jelenetet videóból (H264, 25 fps, AVI) és elmenteni full process módban 23.976fpsre, XViD kódolással, erre lekódolja az adott frame-t amin áll a Vdub csúszkája, és a végeredmény egy videó, ami egy több mp-es állókép lesz. Ezt betöltve Vegasban pedig egy sötét képernyőt kapok.
Mit tudok tenni ??? Ennyire szar a vdub Vista alatt? Vagy a kodekjeim nem jók ??? (Irtam korábban, mindenből a legfrisebb, 01.27-ei K-Lite van fennt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest