- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
válasz
#65675776 #723 üzenetére
Felraktam a 64 bites wint (kipróbálás céljából) és sürgősen digitalizálnom kellett és nem volt idő már felpakolni helyette a 32biteset!
Megoldottam a dolgot, mert felraktam rá a 32bitesre tervezett virtualdubot. Picit elment a hang, ami nem baj,mert amúgy is elszokott menni, de ugye ezt korrigáltam. A legnagyobb megdöbbenés viszont akkor ért mikor lejátszottam a már korrigált avimat. A már lementett avimban is csúszik egy picit a hang. Pedig mielőtt lementettem akkor még nem csúszott.
[Szerkesztve] -
Ronyman
aktív tag
válasz
#65675776 #717 üzenetére
De van valami 64bites cucc is, mert szedtem le az internetről xvid64 codecet is! Manuálisan be is raktam a WindowsSysWow64 könyvtárába, de amúgy pakol oda divx64-es codecet a klite is!
De hát akkor most tömörítetlenül digitalizáljak? - Írtó nagy fájlok lennének és nincs annyi helyem!
Bár most nézem a hang részt is ott sincs AC3 stb. -
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Áttértem a 64bites windowsra és felraktam a virtualdub 64bites változatát. A gondom az lenne, hogy mikor be akarom állítani a kép tömörítését, nem találok csak:
- uncompressed rgb
- Intel IYUV
- Microsoft video 1
Hol van a divx, xvid stb codecem?
Telepítve van a a klite codecpack legújabb verziója!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest