- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
ffdshow-ot passzolom, ilyen melysegekben nem ismerem. Viszont volt nemreg a Logouton egy jo cikk az ffdshow finomhangolasarol. Erdemes lenne megnezned.
-
Balinov
titán
erre gondoltam: Delay Audio Track
kideritesre: na ez jo kerdez, talan Gspot megmondja, de nem vagyok biztos benne.
-
Balinov
titán
Szia,
hirtelen felindulasbol a vdbumodot ajanlottam volna en is, de mar irtad, hogy megvolt. Esetleg meg talan a Nandub-ot tudnam elkepzelni, hogy megbirkozna vele.
Ize, ha meg tudod nyitni,le is tudod menteni a hangsavot wav-ba. Ha igen, akkor CBR mp3-at csinalsz belole, a regi hangsavot torlod, ujat hozzaadod, es direct stream copyban ujra osszedobod.
-
tupacamaru
veterán
Milyen formátumú filmről van szó?
Először a filmet szét kell bontani videó és hang fájlokra. Utána én az AC3-as hangot a HeadAC3he nevű progival wav-ba kódolom. Mondjuk én ezután még átnyomom sztereó mp3-ba hogy kisebb legyen. Az eredeti hangot ki kell venni, gondolom a minél kisebb méret a lényeg. Ha szerencséd van akkor csúszás nem lesz a hangban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest