Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VIPowER
üzenetére
Köszi, megoldottam máshogy; szétszedtem yamb-bal sávokra, majd összeraktam mkvmerge-el. Így már megette a Virtualdub.

Mindenkinek:
Már csak az a kérdés, hogy hogy kell megmondani a Virtualdub-nak, hogy a betöltött fájl-ra konvertáláskor alkalmazza a deblocking filtert, amit a lejátszók amúgy is használnak.
Egy elég kockás videóm van, amit deblocking nélkül nem érdemes konvertálni, de a virtualdub pedig a nyers kockásodott videót konvertálja.Bármi ötlet?

Köszi!
-
aclandiae
senior tag
válasz
VIPowER
üzenetére
1. VDub Mod-ot használok, mert a 'sima" VirtualDub nem tudja megnyitni/importálni az mpeg2-t. [katt]
2. Mivel komponens kábellel veszem fel, ezért maga az élő és a felvett majd lejátszott tv-műsor sem nevezhető szépnek. Esetleg valamelyik szűrő segítene ebben?
Itt van 2 db 1 perces film részlet, ahogy felvettem.
Képek: 1, 2, 3.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest