Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
detroitrw #2184 üzenetére
Amúgy rengeteg free progi van már de olyan lehetőség nem sokban lehet sztem hogy újrakódolás nélkül csak egyszerűen más konténer formátumba kipakolja.
Az Avisynth nem az ami virtual stream servert csinál a Vdubnak? Na ezt sose tudtam hogy lehet használni vagy mi a lényege, de nem is csípem mikor parancssorban kell vmivel bohóckodni.
Amúgy csodálkozom a Vdubon hogy rég megírhatták volna egy fullos videó progivá már mióta létezik, de ezek a szabad szoftveres elgondolások elég spártaiak úgy veszem észre. Nem véletlen hogy a linuxot is ezért heggesztgetik össze-vissza 879 verzióban, ahelyett hogy lenne 1-2 ami normális szvsz. -
Aureal
őstag
válasz
pibácsi #2185 üzenetére
Köszönöm szépen!
Hallottam már ezekről a progikról, de csak az Xmediat használtam régebben telefonra kisebb videókat konvertálni. Sajna a mai formátumoktól rögtön összeomlik nálam és hát elég lassan is dolgozott mondjuk a Vdub-hoz képest pl. xvid/avi anyagnál. Utána AnyVideoConvertert is használtam erre, csak ott meg kép-hang csúszások voltak. A cimborám ajánlotta nemrég a Freemake progit, az nagyjából tűrhető, csak hülye GUI-ja van és ő is lassan konvertál sajna, de viszonylag ritkán kell. A Vdub viszont jó kis pörgős vágó progi, azt szeretem. Akkor Avidemuxszal áttesszük ha megy aviba, hátha úgy már megeszi a Vdub is... -
Aureal
őstag
Sziasztok!
Egy haverom nevében kérdeznék de engem is érdekelne a megoldás.
Netről streamelt lementett TS fájlt hogy lehetne VirtualDubban megnyitni? A video folyam mpeg4, az audio aac. Csak vágni kellene pár helyen belőle és a végén direct stream copyval avi konténerbe kinyomni, tehát átkódolás nélkül. Egyedül az nem világos nekünk, hogy mpeg4 folyamú flv-ket megnyit a dub és ugyanígy ts állományokat már nem.
Van vkinek ötlete? Kösz szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest