Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
detroitrw #2054 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ.
Nekem a 2.5.8-as van fent. Ennek a plugin mappájában van a colors rgb.avsi, a DirectShowSurce.dll és a TCPDeliver.dll. Ez a három. Más nincs. Ehhez tegyem hozzá az ffms-2.17-cplugin kpl mappát, vagy szedjem ki belőle egyenként a tartozékokat: a két mappát(doc, x64), az FFMS-2.avs, az ffms2.dll-t,vmint az ffmsindex2-őt? Azért kérdezem ilyen szájbarágósan, mert már sokféleképpen kisérleteztem és biztosra szeretnék menni.
Nekem nem sok kodec van fent, csak sz Xvid, Divx és azok, amiket a különböző progik feltesznek. Ott azért van rendesen( a Virt.Dub-ban látszik). Érdekes, hogy ugyanezt az AviSynthtet tettem fel a másik gépemre és ott még van más plugin is.
megpróbálom ezt az alpha-3-at.
Csak a VirtualDubbal működik? Másként hogy lehet megnyitni?
Bocs, sokat kérdezek.
Ü. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Steam Deck 512GB LCD hibátlan állapotban
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest