- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Az túlzás,hogy könnyen.....gyakorolni kell, próbálgatni a különböző beállításokat.
Elsőre elég bonyolultnak tünik de bele lehet jönni.
Én annó TVadást vettem fel vele ( VB-al ) non-stop vettem az HBO adását 2-3 napig majd a kívánt filmeket kivágtam és tömörítettem 1-2 cd-s méretre.
K.rva jó kis progi......
-
ssolitude
őstag
Innen leszeded a subtitler.vdf feliratozó filtert, bemásolod a VDub pluginkönyvtárába.(Ha mp4 playerre lesz, akkor azonnal a resizer-t is.)
Megnyitod a VDubMod-ot, benne a filmet.A video menüben a Filter pont alatt látod a szűrőket. Load. és beadod neki a subtitlert.(Úgy emlékszem, srt-t nem támogat, csak ssa-t, előbb Subtitle Workshopal át kell konvertálni.)
Feliratot betöltöd, helyére kroppolod, full processing mód, aztán hajrá. -
Borisz76
nagyúr
Szia.
A VirtualDub-ban vannak különböző beépülő modulok ( Plug-in ).
Van olyan ami "ráégeti" a feliratot a filmre de akkor a filmet újra kell kódoltati vele, ami ugye időigényes.
Szeretném megkérdezni, hogy miért akarod hiszen a legtöbb asztali dvd felismeri a feliratokat illetve a pc-n is lehet a filmhez feliratot pakolni.
Tehát nincs értelme ráégetni....szerintem. Bár nem tudom,hogy milyen anyagról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest