Új hozzászólás Aktív témák
-
marcipunk
tag
válasz
<Adamsky> #944 üzenetére
Köszi, a választ!
A kamerát USBn keresztül dugom gépre, és pont arra nincs lehetőségem, hogy 10 másodperc kb. 60 Mb legyen. Van ennek a kamerának saját digitalizáló szoftvere, mely csak hatalmas AVIkat tud előállítani, de egyrészt nagyon gagyi(látványos és semmit sem tud), másrészt ugye a hely...
De: Virtualdub-ban van olyan, hogy avi capture. Ennél be lehet állítani a tömörítés, mivel tömörítse(divX,Xvid, ffdshow), és amíg nem basztattam a kodekeket, addig nem is volt baj, digitalizált és tömörített szépen. Mostmeg bármelyik kodeket választom (lehet, hogy nem is attól függ), szar a bejövő kép, nem tudom másképp mondani.
A Windows Movie Makerben is ez a helyzet, ott is úgy digitalizál, állíthatom a legjobb minősgre (640*480*24b színmélység).
Próbáltam tőlem telhetően leírni a hibaesetet, hátha így érthetőbb vagyok.
Valaki? Segítség!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest