Új hozzászólás Aktív témák
-
marcipunk
tag
válasz
<Adamsky> #944 üzenetére
Köszi, a választ!
A kamerát USBn keresztül dugom gépre, és pont arra nincs lehetőségem, hogy 10 másodperc kb. 60 Mb legyen. Van ennek a kamerának saját digitalizáló szoftvere, mely csak hatalmas AVIkat tud előállítani, de egyrészt nagyon gagyi(látványos és semmit sem tud), másrészt ugye a hely...
De: Virtualdub-ban van olyan, hogy avi capture. Ennél be lehet állítani a tömörítés, mivel tömörítse(divX,Xvid, ffdshow), és amíg nem basztattam a kodekeket, addig nem is volt baj, digitalizált és tömörített szépen. Mostmeg bármelyik kodeket választom (lehet, hogy nem is attól függ), szar a bejövő kép, nem tudom másképp mondani.
A Windows Movie Makerben is ez a helyzet, ott is úgy digitalizál, állíthatom a legjobb minősgre (640*480*24b színmélység).
Próbáltam tőlem telhetően leírni a hibaesetet, hátha így érthetőbb vagyok.
Valaki? Segítség!!! -
marcipunk
tag
Sziasztok!
Zöldfülű vagyok teljesen a kodekek, meg a videodigitalizálás terén.
Az történt, hogy VirtualDubbal szeretnék egy minidv kameráról bedigitalizálni. Azonban a videocapture modeban a kép hatalmas kockákból áll, így is digitalizálja be, hiába váltok devicet (egyáltalán mit váltok ilyenkor?, hiába váltok kodeket (select video conversion), nincs változás.
Szerintem vmit nagyon elbarmolhattam, mivel telepítettem az xvid codecet, meg az ffdshowot (alapbeállításokon), és ezután jelentkezett ez az egész probléma.
Ötlet?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest