- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Nem off ez, de most ezért külön témát nyitni felesleges, hiszen ebben is konvertálunk.
Kaptam kölcsön egy kamerát ami AVCHD állományba menti az anyagot, legalábbis a Tulajdonságok menüben ez olvasható. A kiterjesztése .mts.
Ehhez kerestem konvertert, ami nagyon sokféle átalakítást képest végrehajtani. Az a gond, hogy az átalakított anyagnak csak a felét dolgozza fel.
Hogyan lehet ezt a .mts formátumot a VD-nak beadni? Ezt találtam, de nem jutottam előbbre. Ebből meg nem jöttem rá a lényegre.CPT.Pirk: ha jól értem a DVD-ről mkv-ba menti nekem az állományt, nos utána a következő programmal melyik beállításokat használtad?
Miért említi az AnyDVD-t, és mikor kell az? Esetleg azzal le kell menteni előbb merevlemezre, majd utána mkv-ba alakítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mini PC
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valami baja van a tápomnak
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest