- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Egy régebbi Logitech webcam-et szeretnék működésre bírni virtuális XP-n, melynek már nincs Win7-es drivere. A host Win7 nem ismeri fel a webcam-et, ezért a VirtualBoxban az XP-nek csak ismeretlen eszközként küldi át. De ott már sikerül jól felismernie, csak a csatlakoztatást követően ha egy olyan programot inditok, ami használni akarja a webcam-et, azonnal megfagy az egész VirtualBox és a CPU-t elkezdi pörgetni. És a VirtualBox.exe is beragad a következő gép restartig.

Nem tudom mi lehet a gond.
Legújabb VirtualBox van fent. 2D és 3D engedélyezve. 64MB video memóriát állítottam be. Telepítettem csökkentett módban a legújabb Guest Addition-s Direct3D móddal együtt. Az USB eszköznél engedélyeztem az USB2.0 EHCI vezérlőt és telepítettem Extension Pack-et is (azt olvastam ez segíteni fog, sajnos nem jött be..)Van tippetek erre mivel elhetne orvosolni a gondot? Egyáltalán a VirtualBox fel van készítve a webcam-ek használatára? Valaki tud webcam-et használni vele? Esetleg arról van infótok, hogy a VMWare-ben ez meg van-e normálisan oldva?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest