Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Felraktam most a VirtualBox 4.1.0.73009-et, de ugyan az van itt is, hogy feltelepül a skype, de ahogy bejelentkezik elsőnél, akkor a szokásos windows hibaüzenet felugrik.
Félre húzom a hibaüzenet ablakot, és tudok a skype-ba lépkedni.
De ha kilépek belőle, és újból be akarok jelentkezni, akkor már egyáltalán nem tud belépni, csak a hibaüzenet ablak jön elő.
4-es, 5-ös skype-al is ez a helyzet, és egy régebben (1 éve) létrehozott virtuális windowson (XP SP3) is ugyan azt produkálja, telepítés után.
Nem tudom mi lehet a gond.Ráadásul ennek az újnak, a beállítások, és a konfigurálások menüablak is kicsúszik a képernyőmből (1024x768-at használok), nem lehet kisebbre venni, csak nagyobbra.
Ez már mondjuk mellékes, de a VirtualBox 4.0.4-el semmi gondom nem volt, kár volt frissítenem.
Azt hiszem vissza fogok a régebbire térni, mert ez így nagyon nem jó.
Csak nem akartam, egy úgy ahogy frissen telepített rendszert össze vissza uninstallálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Warzone
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest