Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Felraktam most a VirtualBox 4.1.0.73009-et, de ugyan az van itt is, hogy feltelepül a skype, de ahogy bejelentkezik elsőnél, akkor a szokásos windows hibaüzenet felugrik.
Félre húzom a hibaüzenet ablakot, és tudok a skype-ba lépkedni.
De ha kilépek belőle, és újból be akarok jelentkezni, akkor már egyáltalán nem tud belépni, csak a hibaüzenet ablak jön elő.
4-es, 5-ös skype-al is ez a helyzet, és egy régebben (1 éve) létrehozott virtuális windowson (XP SP3) is ugyan azt produkálja, telepítés után.
Nem tudom mi lehet a gond.Ráadásul ennek az újnak, a beállítások, és a konfigurálások menüablak is kicsúszik a képernyőmből (1024x768-at használok), nem lehet kisebbre venni, csak nagyobbra.
Ez már mondjuk mellékes, de a VirtualBox 4.0.4-el semmi gondom nem volt, kár volt frissítenem.
Azt hiszem vissza fogok a régebbire térni, mert ez így nagyon nem jó.
Csak nem akartam, egy úgy ahogy frissen telepített rendszert össze vissza uninstallálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest