Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hardverfogócska a kertben
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Felraktam most a VirtualBox 4.1.0.73009-et, de ugyan az van itt is, hogy feltelepül a skype, de ahogy bejelentkezik elsőnél, akkor a szokásos windows hibaüzenet felugrik.
Félre húzom a hibaüzenet ablakot, és tudok a skype-ba lépkedni.
De ha kilépek belőle, és újból be akarok jelentkezni, akkor már egyáltalán nem tud belépni, csak a hibaüzenet ablak jön elő.
4-es, 5-ös skype-al is ez a helyzet, és egy régebben (1 éve) létrehozott virtuális windowson (XP SP3) is ugyan azt produkálja, telepítés után.
Nem tudom mi lehet a gond.Ráadásul ennek az újnak, a beállítások, és a konfigurálások menüablak is kicsúszik a képernyőmből (1024x768-at használok), nem lehet kisebbre venni, csak nagyobbra.
Ez már mondjuk mellékes, de a VirtualBox 4.0.4-el semmi gondom nem volt, kár volt frissítenem.
Azt hiszem vissza fogok a régebbire térni, mert ez így nagyon nem jó.
Csak nem akartam, egy úgy ahogy frissen telepített rendszert össze vissza uninstallálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest