Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz a választ.
Újból telepítettem rá, de ugyan az a helyzet. Megnéztem egy régebbi virtuális oprendszert, amint a 4.0.4 guest addition van, és azzal is ezt csinálja. Úgyhogy magával az új VirtualBox-al lehet a gond.
Valamiért a Skype (5.3.0.120) is hibával kilép telepítés után, gépemen a Skype 4.2.0.187 használom, most nem tudom mivel van a baj, új skype, vagy itt is a VB.
Éles oprendszerre nem teszem fel, azért is van a virtuális, hogy azon teszteljem előbb.
De ahogy elnézem több programnál is mostanában, ami új az sz.rabb is.
Firefox 5-el is így jártam, jobb lett volna ha a FF 3.6.15 verziót nem cserélem le.Egyenlőre várok újabb verziót, hátha abba kijavítják ezt a képernyős dolgot, ha meg nem, akkor visszarakom a régebbit.
Melyiket ajánlatos? 4.0.4 volt fent, mostani ugye a 4.0.10, a 4.0.8 az még jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 10
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi