Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
A Windows és a víruskereső rendben van, a naprakész magas szintű szakértelem már nem annyira, azt az első kettővel pótlom. A józan ésszel sem szokott gond lenni.

Mit és hogyan kell beállítani, hogy a virtuális gépem ne legyen a hálózatom része? Ha alapértelmezett beállításon nem az, akkor rendben van, mert nem állítgattam át össze-vissza.
Syl:
Nem akarok vadulni, csak érdekel a téma.
Kíváncsi vagyok, mire tudnám használni. Pl. a nagyobb Windows-frissítéseket először abban próbálgatnám, mielőtt élesben a gépre eresztem, hogy nem kaszál-e el valamit, ami fontos nekem.A snapshot az eredeti állapotot állítja vissza?
Köszönöm mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Kíváncsi vagyok, mire tudnám használni. Pl. a nagyobb Windows-frissítéseket először abban próbálgatnám, mielőtt élesben a gépre eresztem, hogy nem kaszál-e el valamit, ami fontos nekem.