Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
csemberlen #649 üzenetére
Uhh ez új nekem, ezt nem tudtam.
Akkor mit és hol érdemes megnézni vagy megnézetni? A küszöb alatt nem piszkáltunk semmit, még a küszöböt sem. Amióta ide költöztünk 7 éve, ez így van ahogy akkor volt. De ez a probléma csak az utóbbi 1-1,5 évben kezdett előjönni. Mondjuk volt egy szitu pár éve a fürdőbe a mosógép használatakor füstölt a konnektor. Hívtuk a tulajt, hívott villanyszerelőt aki megállapította hogy elavult a biztosítószekrény a falon, régi típusú volt. Ezt lecserélte egy képen mutatom milyen fajtára. Aztán hogy ott mit kötögetett azt nem tudom, de egy külön réz vezetéket bevitt a fürdőbe mivel akkor ott a füstölés mellett az alu vezetékről is leégett a burkolat és használhatatlan lett. De akkortájt ez a probléma még nem jelentkezett, csak az utóbbi időben. Persze ettől függetlenül lehet hogy az az újfajta biztosítószekrény nem jól van bekötve amiről a képet feltettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest