- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
csemberlen #649 üzenetére
Uhh ez új nekem, ezt nem tudtam.
Akkor mit és hol érdemes megnézni vagy megnézetni? A küszöb alatt nem piszkáltunk semmit, még a küszöböt sem. Amióta ide költöztünk 7 éve, ez így van ahogy akkor volt. De ez a probléma csak az utóbbi 1-1,5 évben kezdett előjönni. Mondjuk volt egy szitu pár éve a fürdőbe a mosógép használatakor füstölt a konnektor. Hívtuk a tulajt, hívott villanyszerelőt aki megállapította hogy elavult a biztosítószekrény a falon, régi típusú volt. Ezt lecserélte egy képen mutatom milyen fajtára. Aztán hogy ott mit kötögetett azt nem tudom, de egy külön réz vezetéket bevitt a fürdőbe mivel akkor ott a füstölés mellett az alu vezetékről is leégett a burkolat és használhatatlan lett. De akkortájt ez a probléma még nem jelentkezett, csak az utóbbi időben. Persze ettől függetlenül lehet hogy az az újfajta biztosítószekrény nem jól van bekötve amiről a képet feltettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- FEKETÉN JÉG, FEHÉR ELÉRHETŐ Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Turn One Eco kagylóülés sínnel együtt cockpithez vagy autóhoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest