- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
Directors #6483 üzenetére
Én úgy tudom EON-nál nem lehet ide-oda pakolgatni a meglévő teljesítményt, pláne ha 2021.04.01 előtti a megszerzés, mert ugye akkor ingyen kaptad még a mindennapszaki teljesítményét vezéreltre is és H tarifára is.
Ha már elvitetted a vezérelt mérőt és 16A-ét, akkor arról lemondtál a vakok javára.
16A H tarifán 2db 3,6-os klímának szó-szó elég, tehát neked 25A legalább kellene. Klímák téli jóságfokának legalább 4-nek kell lennie...
Bojlert meg tudni kellene a teljesítményét 10A az 2300kW-os bojlernak még elég.Én úgy gondolom, ha szabványos a mérőhely, 25+10 az 35A, tehát 175.000ft HFH-t be kell majd fizetned. Mivel alapból van már 48A-od, tehát amit kérnél az már 32A felett van.
Természetesen H tatifának és vezéreltnek is külön-külön lakás elosztó kell+fí relé és készülékenkét 2 pólusú kismegszakító....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest