Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cudar07
senior tag
szia
nekem a 9000 64MB kártya ugyan ez
de az a poén hogy P3 gépben meg királyul megy
nekem a polcon porosodik.
az a lényeg hogy tényleg probáld ki más gépben illetve a tiedébe rakjál egy mási kártyát probának -
finest
addikt
Driver újrarakása? Hátha csak megszakadt benne valmi. (Remélhetőleg nem a memória szakadt meg!)
UI:
Bocs, most esett le a ''meglöktem'', úgy értettem, h meghúztad. Fel sem tételeztem, h menet közbe n benne nyúlkálsz... Nem jó ötlet menet közben matatni a gépben. Mégis hardveres hibád lesz... Kár.
[Szerkesztve] -
Bodika
tag
Bővebben: link
Hát ez van -
Bodika
tag
Szédszedtem az egész hűtőt, összeraktam (nincs lesarkazva, stb.)! Ilyen módon a foglalat (AGP) is meghibásodhat? Holnap kipróbálom egy másik gépben a vga-t, hogy az ment-e gallyra v. a lap de ma nem mert szar kedvem van
-
Bodika
tag
Hi all!
Menet közben meglöktem a vga-mat (9600xt) és tiszta csík a kép! Kikapcs. kártya ki-be már ezerszer, de még mindig nem jó! Látok csak tele van a kép csíkokkal!!! Lesarkaztam a gpu-t?? help plz! A rajta lévő Zalman 2 csöves hűtőn keresztül löktem ha az segít valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest