Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cudar07
senior tag
szia
nekem a 9000 64MB kártya ugyan ez
de az a poén hogy P3 gépben meg királyul megy
nekem a polcon porosodik.
az a lényeg hogy tényleg probáld ki más gépben illetve a tiedébe rakjál egy mási kártyát probának -
finest
addikt
Driver újrarakása? Hátha csak megszakadt benne valmi. (Remélhetőleg nem a memória szakadt meg!)
UI:
Bocs, most esett le a ''meglöktem'', úgy értettem, h meghúztad. Fel sem tételeztem, h menet közbe n benne nyúlkálsz... Nem jó ötlet menet közben matatni a gépben. Mégis hardveres hibád lesz... Kár.
[Szerkesztve] -
Bodika
tag
Bővebben: link
Hát ez van -
Bodika
tag
Szédszedtem az egész hűtőt, összeraktam (nincs lesarkazva, stb.)! Ilyen módon a foglalat (AGP) is meghibásodhat? Holnap kipróbálom egy másik gépben a vga-t, hogy az ment-e gallyra v. a lap de ma nem mert szar kedvem van
-
Bodika
tag
Hi all!
Menet közben meglöktem a vga-mat (9600xt) és tiszta csík a kép! Kikapcs. kártya ki-be már ezerszer, de még mindig nem jó! Látok csak tele van a kép csíkokkal!!! Lesarkaztam a gpu-t?? help plz! A rajta lévő Zalman 2 csöves hűtőn keresztül löktem ha az segít valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest