Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate543
tag
Előzőt már nem tudtam szerkeszteni, sorry érte.
Btw egy hülye kérdés, de jól tudom, hogy az "earbuds" azok a fülkagylóba illeszkednek, az in-ear fülhallgatók pedig az agybadugósok (pl a Jabra elite active 75t is in-ear)? Csak mert látok olyan review-okat amikben earbuds-ként van megemlítve az adott termék de van rajta ilyen gumiharang (vagy mi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest