Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
Hiby WH2 DD verzió.
Megérkezett néhány napja a kis WH2 füles. Csomagolás szép és igényes. Egy kicsi type-c kábel, 5 pár szilikon illeszték jár a füleshez, bár én instant cseréltem misodikora.
Eddig sajna pár óránál többet nem hallgattam egyszerre LDAC-ra kapcsolva, de 4 óránál valamivel biztos több üzemidő jön ki. Ezen kívül nálam AAC kodek érhető el, illetve SBC. Utóbbit ki sem próbáltam, AAC-vel is szépen szól. Bejáratás, mintha nem igényelné a füles. Első pillanattól szépen és tisztán szól. Nem kizárt, hogy finomodni fog még idővel azért. Kényelemmel nincs gond, szinte bármeddig el tudnám viselni, hogy a fülemben van.Telefonálásra ez is alkalmas, de a környezet zajai zavaróak lehetnek a vonal másik végén. Eddig nem volt panasz, hogy ne hallottak volna engem. Zajszűrés nincs.
A gyári app Hiby Blue jól működik, de nincs sok funkció. A füles érintését (2x,3x kopp) programozhatjuk, de hangerő sajnos nincs és 1 érintésre a füles nem reagál. Ezenkívül tartalmaz egy 10 sávos EQ-t továbbá a füles szoftverének frissítési lehetőségét. Plusza fülesek töltöttségét is jelzi egy "ceruza elem" piktogrammal.Hang: Mifo O7 -vs- WH2 Mivel külsőre "testvéreknek tűnnek" ezért vele hasonlítom össze. Noha a Mifo Dual armatura driverrel rendelkezik míg a WH2 dinamikussal, rá tudott tenni egy lapáttal a Mifo hangzására. Térérzet sokkal jobb, több az élet, dinamika és bizony a részlet is (aptX mifo vs LDAC WH2). WH2 kissé fényesnek mutatkozik, de egyáltalán nem zavaró. Mélye határozottabb az O7-nél, bár ez a tartomány nem részletesebb, viszont több az élet benne. Számomra a mennyisége sem zavaró. Alsó közepek úgy érzem mintha feljebb kerültek volna, ezáltal vesztett a melegségből sajna a füles. Magasok a helyükön vannak szerintem, nem szúrnak, nem bántóak, vagy fárasztóak.
Összességében Nálam a Mifo felett áll a WH2 hang tekintetében. Több részlet és több dinamika miatt. Kapcsolat mind a két fülessel teljesen stabil.Akinek nem fontos az ANC, vagy pl. a CVC8. zajszűrés és a zenei élményt tartja előtérben azoknak lesz jó választás a WH2.
Én a gyártó oldaláról vásároltam $80+10(fuvar) volt az akciós ára. Magyarországon a DPD hozta ki, semmi plusz költség nem tevődött a fenti árra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Játékos ASUS Magyar VILÁGITÓ Bill NVIDIA 2gb dedikált Intel i5-8265 8gb ram 256gb SSD
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP 15 FHD IPS AMD Ryzen 5-2500 IPS FHD 8gb ram 256 ssd windows11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest