Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• patomi

őstag

Hiby WH2 DD verzió.
    Megérkezett néhány napja a kis WH2 füles. Csomagolás szép és igényes. Egy kicsi type-c kábel, 5 pár szilikon illeszték jár a füleshez, bár én instant cseréltem misodikora.
    Eddig sajna pár óránál többet nem hallgattam egyszerre LDAC-ra kapcsolva, de 4 óránál valamivel biztos több üzemidő jön ki. Ezen kívül nálam AAC kodek érhető el, illetve SBC. Utóbbit ki sem próbáltam, AAC-vel is szépen szól. Bejáratás, mintha nem igényelné a füles. Első pillanattól szépen és tisztán szól. Nem kizárt, hogy finomodni fog még idővel azért. Kényelemmel nincs gond, szinte bármeddig el tudnám viselni, hogy a fülemben van.

Telefonálásra ez is alkalmas, de a környezet zajai zavaróak lehetnek a vonal másik végén. Eddig nem volt panasz, hogy ne hallottak volna engem. Zajszűrés nincs.
    A gyári app Hiby Blue jól működik, de nincs sok funkció. A füles érintését (2x,3x kopp) programozhatjuk, de hangerő sajnos nincs és 1 érintésre a füles nem reagál. Ezenkívül tartalmaz egy 10 sávos EQ-t továbbá a füles szoftverének frissítési lehetőségét. Plusza fülesek töltöttségét is jelzi egy "ceruza elem" piktogrammal.

Hang: Mifo O7 -vs- WH2 Mivel külsőre "testvéreknek tűnnek" ezért vele hasonlítom össze. Noha a Mifo Dual armatura driverrel rendelkezik míg a WH2 dinamikussal, rá tudott tenni egy lapáttal a Mifo hangzására. Térérzet sokkal jobb, több az élet, dinamika és bizony a részlet is (aptX mifo vs LDAC WH2). WH2 kissé fényesnek mutatkozik, de egyáltalán nem zavaró. Mélye határozottabb az O7-nél, bár ez a tartomány nem részletesebb, viszont több az élet benne. Számomra a mennyisége sem zavaró. Alsó közepek úgy érzem mintha feljebb kerültek volna, ezáltal vesztett a melegségből sajna a füles. Magasok a helyükön vannak szerintem, nem szúrnak, nem bántóak, vagy fárasztóak.
    Összességében Nálam a Mifo felett áll a WH2 hang tekintetében. Több részlet és több dinamika miatt. Kapcsolat mind a két fülessel teljesen stabil.

Akinek nem fontos az ANC, vagy pl. a CVC8. zajszűrés és a zenei élményt tartja előtérben azoknak lesz jó választás a WH2.

Én a gyártó oldaláról vásároltam $80+10(fuvar) volt az akciós ára. Magyarországon a DPD hozta ki, semmi plusz költség nem tevődött a fenti árra.

Új hozzászólás Aktív témák