- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
válasz
Janaboy #16614 üzenetére
Nos ,két hét használat után azt kel mondjam igen jó vétel volt.
Elsősorban hivásra használom,eddig csak egy valaki panaszkodott ,az anyósom.Persze lehet hogy a "kedves " mamát igazából a mondandóm zavarta .
Zenére talán kicsit lehetne hangosabb.
A mély olyan közepes kategória, de ne feledjük el hogy egy kb 15 ezres cuccrol beszélünk .
Üzemidő számomra parádés.
Egyszóval nekem ez bestbuy vétel volt eddig!
Köszönöm a tippet!A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Nyitott fülest keresek,elsősorban telefonásra.
Lehetőleg olyat ,amiben utcán,és biciklin, némi menetszélben is hallanak,értenek.
Olvasgatva a topikot,a Huawei freebuds se 2 szimpatikus,is,de nem tudom utcai zajban milyen.[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok
Nem tudom jó topik e, de elsősorban uszáshoz keresek fülhallgatót.
Tudnátok esetleg ajánlani?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Árpi001 #7353 üzenetére
Sziasztok.
Közben vettem egy másik Xiaomi Mi True-t
Ez nem hibás, normálisan csatlakozik, egy eszközként.
A hangzása biztos nem a legjobb, de nem is rossz!
Nekem megfelel.
Ennyiért meg főleg!
Egy Sony Sony WF-1000XM3 volt nálam pár napig.
Az ennél jobban szólt, (mondjuk 5x ennyibe kerül)de nem szeretem az agyba dugós kialakítást.
Beszélgető partnereim meg vannak elégedve, sőt volt aki dicsérte az előző, időnként sistergő plantronics headsetemhez képest.
Üzemidő elég jó, és gyorsan tölt a doboz, ami praktikusan kicsi.
Azt még nem tapasztaltam ki, hányszor tudja feltölteni a doboz a füleseket.
Summázva eddig elégedett vagyok. Legrosszabb esetben olcsón vettem két darab headsetet,.[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz
stickrs #7352 üzenetére
Köszi.
Én meg ezt találtam az egyik értékelésben az árukeresőn:
Hátrányok
Többen is írták, hogy az fülhallgató párosításánál csak az egyik oldali szinkronizál a telefonnal. Ilyenkor a telefont újra kell indítani, újra párosítani és működik mindkét fülhallgató.De érdekes hogy ez előfordulhat.
Nem is fontos ha meg lehet oldani, inkább a futásközben zene megállítás ami idegesítő, és necces.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Valaki használ ilyet ?
Pénteken vettem,de vissza is vittem mert nem csatlakozott egyezerre mind két füles, a telefon totál külön kezelte őket,
és futás közben gyakran meg is állította a zene ,videó lejátszást indokolatlanul.
Az MM eladója ,ahol vettem sem tudta sikeresen párosítani mind két fülest.
De igazából eléggé dicsérik az árukeresőn, ezért lehet hogy én fogtam ki egy selejtesebbet.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Nekem mindig mono ,vezeték nélküli headsetjeim voltak, de egyik rosszabul működik mint a másik, és nem orvosolható sima cserével, mert úgy tűnik a probléma szoftveres.
Ezért mozdultam az olyan vezeték nélküli fülhallgatók irányába ,amik sportolás közben is megállják a helyüket, de a fő cél a telefonálás volna.
Nekem ez a piac tök ismeretlen terep.Mivel plantronics m70 - et használtam ,vagy ehhez hasonló fülkampóst, illetve ilyen fülre illeszkedőt ,nem agybadugósat, így azt sem tudom hogy azokat bírnám e használni.
Mivel kipróbálni nem lehet, ezért kicsit tartók tőle hogy nem .
Az volna a kérdésem hogy létezik megbízható ,lehetőleg fülre illeszkedő ,jó beszélgetés minőséget adó ,és lehetőleg nem túl drága ,max 20-25 ezer amit szánnék rá, eszköz?
Ami még fontos volna hogy ne csússzon a hang, ha videot nézek rajta esetleg.
Valamint ha van benne zajszűrés, az mindéképpen örvendetes volna!
ilyesmi kialakításra gondoltam,
Ha más kiállítású amit tudnátok jó szívvel ajánlani, azt is köszönöm.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest