Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    No, megérkezett az Earfun Air Pro 2 füleske.

    Elsőre nagyon frankó.
    A doboz mágneses viszont a fogása annyira nem kellemes. Nagyon könnyen kicsúszik az ember kezéből.
    De a belső is mágnesesen szippantja magához a füleseket. De ezeket a feture-öket gondolom máshol is leírják.

    Hangzás: Nagyon kellemes. Jó a mély, a közép és a magas is. Egyáltalán nem tompa. Élénk hangzásvilág jellemző rá.
    Kellően hangos. A maximum hangerőt nehez bírom már. Ez nagyon jó hír, mert a korábbi füleseimnek ez volt a gyenge pontja.
    FLAC zenékkel próbáltam ki, hogy mit tud. Van itthon egy alsókategóriás házimozi rendszerem, ahhoz képest meglepően jól szól, de nyilván nem egy liga.

    Szilikon gumikból 2 garnitúrát adnak mellé. Mindkét garnitúra kis közép és nagy méretből áll. Tehát összesen 6 pár van. Számomra egyik sem megfelelő. Így ráraktam a samsung s10 plus mellé gyárilag adott vezetékes AKG fülesemről a gumikat. Ez úgy so-so jó, de rendeltem most az aliról egy garnitúra 3 lépcsős szilikont is. Kipróbálom azt is.

    Az akku jól bírja. Még nem merítettem le teljesen. 90% beszélgetésre használom. Eddig csak egy ember panaszkodott, hogy nehezen hall a mellékzajoktól. Mondjuk elég erős zajforrások vannak körülöttem ha dolgozom. Egyébként ő Redmi note 6 telefont használ, de a korábbi füleseim miatt is köpködött már szóval erős a gyanúm, hogy azzal a telóval van gond. A többi ok.
    A zajszűrés nagyon jó.
    Az érintőgomb nagyon nem jön be. Ha véletlenül hozzáérek megigazítani telefonálás közben, hogy ki ne essen a fülemből, pillanatok alatt bontja a vonalat. Szóval ez elég gáz. De nézhető pozitív szempontból is, hogy elég érzekeny.

Új hozzászólás Aktív témák