-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Minél többet tudok meg erről a fülesről annál kevésbé átgondolt tervezésnek érzem.
Pl most jöttem rá hogy nincs opció hogy kikapcsold, csak ha visszarakod a dobozába.
Az app, rettentő fapad, van hogy legyen, de minimálisan enged hozzápiszkálni a dolgokhoz.Alap szint lenne, hogy ha már van app, és programozható 1 gomb, a képen látszik melyik, akkor a többi is állítható legyen. (ott van a spotify amiről beszéltem, nagy dolog lett volna megoldani hogy választható legyen milyen appot indít arra a parancsra)
Hangerőszabályzás, a hátulról pöcögtető megoldással rettentő kiszámíthatatlanul működik, persze ez még béta.
Egy olyan opció is jó lenne hogy mivel érzékeli hogy bekerült a fülbe, lehessen 5-7-10mpre inaktiválni az érzékelő gombot, hogy amíg elhelyezed hogy kényelmes legyen, ne ugorjon át a köv számra ha véletlenül hozzáérsz.Most olvastam hogy a Skullcandy fülesek a Tile rendszerével kereshetőek, ez is olyan dolog, hogy wtf, samunak is van smarttag-je, miért nincs vele összekötve?
Na a lényeg hogy én teljes áron senkinek sem ajánlom, a legtöbb marhaságot meg lehet szokni de számomra az érintő gomb túl érzékeny, és sajnos nem is kényelmes, viszont ilyen árban nehéz jobbat találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest