Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz vicze #6946 üzenetére

Minél többet tudok meg erről a fülesről annál kevésbé átgondolt tervezésnek érzem.
    Pl most jöttem rá hogy nincs opció hogy kikapcsold, csak ha visszarakod a dobozába.
    Az app, rettentő fapad, van hogy legyen, de minimálisan enged hozzápiszkálni a dolgokhoz.

Alap szint lenne, hogy ha már van app, és programozható 1 gomb, a képen látszik melyik, akkor a többi is állítható legyen. (ott van a spotify amiről beszéltem, nagy dolog lett volna megoldani hogy választható legyen milyen appot indít arra a parancsra)

Hangerőszabályzás, a hátulról pöcögtető megoldással rettentő kiszámíthatatlanul működik, persze ez még béta.
    Egy olyan opció is jó lenne hogy mivel érzékeli hogy bekerült a fülbe, lehessen 5-7-10mpre inaktiválni az érzékelő gombot, hogy amíg elhelyezed hogy kényelmes legyen, ne ugorjon át a köv számra ha véletlenül hozzáérsz.

Most olvastam hogy a Skullcandy fülesek a Tile rendszerével kereshetőek, ez is olyan dolog, hogy wtf, samunak is van smarttag-je, miért nincs vele összekötve?

Na a lényeg hogy én teljes áron senkinek sem ajánlom, a legtöbb marhaságot meg lehet szokni de számomra az érintő gomb túl érzékeny, és sajnos nem is kényelmes, viszont ilyen árban nehéz jobbat találni.

Új hozzászólás Aktív témák