- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabri07
aktív tag
Hali!
Na megjött 4 nap alatt eu-s raktarból, geekbuyingról, a spunky.
Ma teszteltem először tömegközlekedés során s elég jó a zajszűrése is. Mondjuk én max hangerőn hallgatom, így nem hallottam külső zajt. Tegnap ahogy kivettem a dobozból a normál mérettel tökéletesen illeszkedett a fülembe, nagyon kényelmes a hordása is. Hangügyileg és meglepett, bár a magasok az lehet az iphone hangerőnek köszönhetően(asszem iphonokon mindenkinek hangosabb a zene) kicsit bántja a fülem, lehet csak be kell járatni. Az irányítás az tényleg érdekes, főleg az egy tapira start/stop, de nem kell igazitanom a fülest, mert tökély a fülembe.
Mondjuk rosszul oldották meg a kezelhetőséget, de én telefonról szeretem amúgy is irányítani. Xiaomi airdots protol kényelembe, hangba(mondjuk lehet az illeszkedés miatt) valamennyivel jobb, akkuja is, vezérlése nem. A kis sistergés nekem is jelen van, ha nem megy a zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robot fűnyírók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest