Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
csendes #4649 üzenetére
Wow...köszönöm a részletes tájékoztatást. Bár nem sok mindent értek belőle, de ad egy kis reményt, hátha jó lesz ez... Ha megjön a fejhallgató, majd beszámolok róla (Aliról rendeltem, szóval legjobb esetben is karácsony, meg ugye vámkezelés...).
Viszont az aptX-es transmitter létjogosultsága tv-hez számomra még továbbra is kérdéses. Egy aptX-et nem támogató transmitter és BT fejhallgatóval próbáltam tv-zni. Lehet állítani a tv-men a hang szinkront, de csak előre. Tehát még további csúszást eredményezett. Ami szerintem logikus: hogyan is lehetne visszafelé állítani, hiszen akkor hamarabb itt kellene lennie a tv adás hangjának, mint a képnek. Persze lehet, hogy ez csak nekem furcsa, és amúgy ez létezik.
Nálam nincs stb, CI+ kártya van a tv-ben. Optikai kimenet azért jó, mert független a hang a saját hangszórótól. -
csendes
addikt
Az aptX-es transzmitter általában felesleges egy BT-vel ellátott tévéhez, ha az A/V szinkron állítható. További kérdés, hogy milyen kimenet van a tévén vagy az STB-n. Ha nincs bluetooth, akkor digitális optikai kimenet sem biztos, hogy van. Fejhallgató kimenet vagy analóg audio kimenet az STB-n is lehet, de akkor már egyszer van egy DAC a kimenet előtt, aztán egy ADC a trnaszmitternél, úgyhogy ott nemcsak romlik a hangminőség a teljes folyamatban, hanem csúszás is lehet szintén.
Ennyi pénzért ez a fejhallgató jónak tűnik, aztán majd kiderül, hogy mennyire kényelmes. Az ANC sokat segít zajos környezetben. Támogatja a FastSteam pseudo codec-et, ami nem szabványos, hanem "hekkelt" megoldás, de jobb kétirányú átvitelt tesz lehetővé, a mikrofon 16 kHz mintavételezéssel 72 kbps bitrátával tud működni a fejhallgató pedig 44.1 vagy 48 kHz és 212 kbps minőséggel és nagyon kis, 40ms késleltetéssel. [link] [link] -
ladislass
csendes tag
Vezeték nélküli fejhallgatóval szeretnék TV-t hallgatni, de a TV-n nincs bluetooth kapcsolat. Kérdésem, hogy kell-e valami külön eszköz, amit a TV-re csatlakoztatok, hogy a kettőt tudjam használni? Ha igen, egy-két ötletet/típust is kérnék. Köszi!
-
st6969
őstag
válasz
csendes #4645 üzenetére
"Csak akkor van értelme aptX LL-nek vagy aptX-nek egyáltalán, ha ezt a tévé is tudja, különben csak pénzkidobás."
Ezért írtam, hogy egy aptx-es transmitter is kell a tv-hez, ha nem tudja. Én egy ilyen Ugreen-t vettem ma Alin ~16 dodóért."a fejhallgató-mikrofon kétirányú átvitelhez a szabvány BT profilok közül HFP-t és HSP-t lehet használni [link] , ezeknek olyan gyenge a minősége, hogy gyakorlatilag mindegy milyen a mikrofon."
"Szuper"Most szórtam el akkor 30ezret erre...Home office-ban is akarnám használni Teams / Skype telefonálásra, és TV-hez.
Most van egy olcsó, Bluedio szintén Aliexpresses csoda, beépített mikrofonnal. Arra azért időnként panaszkodnak, bár nem használhatatlan. Ezt cserélném le, de ha nem lesz hangminőség javulás...
-
csendes
addikt
Csak akkor van értelme aptX LL-nek vagy aptX-nek egyáltalán, ha ezt a tévé is tudja, különben csak pénzkidobás.
Jelenleg a fejhallgató-mikrofon kétirányú átvitelhez a szabvány BT profilok közül HFP-t és HSP-t lehet használni [link] , ezeknek olyan gyenge a minősége, hogy gyakorlatilag mindegy milyen a mikrofon. Szintén itt: [link] Nyilván van számos nem SIG szabványos megoldás és ez nem vonatkozik a sima BT mikrofonokra, ahol egyirányú a kapcsolat. -
st6969
őstag
válasz
mailroy #4632 üzenetére
Szia, ha TV-hez használnád, mindenképpen olyat keress, ami aptx LL-t tud. A tv-hez valószínűleg transmitter is fog kelleni (amennyiben a tv-ben nincs BT vagy nem tudja az aptx LL-t), az is olyan legyen, ami tudja az aptx LL-t. Sajnos ezek nem szoktak olcsók lenni.
Más különben csúszni fog a hang.#4637 csendes
"Ha a mikrofon hangminősége is fontos, akkor Bluetooth-os fejhallgatókra nem a válasz."
Miért? Akkor is igaz, ha tud BT 5.0-t és aptx-et a fejhallgató, valamint boom mikrofonnal rendelkezik? Pl. Avantree aria pro? -
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Barátnömnek szeretnék venni egy új fejhallgatót, ami vagy noise cancelling-es, vagy legalább annyira jól szigetel, hogy ne hallja a billentyüzetem és egerem hangját 3 méterröl. Bár egyik sem kifejezetten hangos (a bill. mégcsak nem is mechanikus), mégis baromira zavarja a mostani fejhallgatójával.
Azért ide írok, mert vezetéknélküliség elöny. Mikrofon szintén jó lenne, illetve nem bánom ha nem szar a hangja.
Keret <120€ (német piacról, újonnan)
Mit javasoltok? -
csendes
addikt
Ha a mikrofon hangminősége is fontos, akkor Bluetooth-os fejhallgatókra nem a válasz. De a késleltetés is gond lehet főleg online játéknál, mivel a Windows az aptX-et ugyan támogatja, de a kis késleltetés (aptX LL, low latency) támogatás bizonytalan.
Van olyan magyar üzletben is kapható vezetéknélküli gamer fejhallgató, ami 2.4 GHz-es digitális adatátvitelt használ, de speciális protokollal, ami a Bluetooth szabványnál gyorsabb: [link] vagy [link] , viszont többe kerül mint amit írtál, bár az utóbbi kefejezetten ajánlott és nem is sokkal drágább: [link]
Van HyperX Cloud is: [link] Ez tuti a HyperX Cloud szintjén van és annyiba kerül, amennyit írtál.
Itt van a Prohardver teszt róla: [link]
Egyébként több oldalon szedték össze a legjobb vezetéknélküli gamer headset-eket, például [link] -
BMS
őstag
Hali.
Nagyjából 35.000-ért lehet kapni olyan over-ear vezeték nélkülit ami egy Kingston HyperX Cloud(ez a jelenlegi vezetékesem) szintjén van?
Leginkább játékra lenne használva(főleg fps). -
kisninja
őstag
Amazonon újra akciós a Boltune, kipróbálom hátha beválik.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A kislányomnak vennék egy BT-s fejhallgatót. Max 15k-t szánnék rá és nem baj ha van lányos színben. Alapból a JBL JR300BT -t láttam. Van esetleg más, javasoltabb helyette?
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Bluetooth fejhallgatót szeretnék vásárolni maximum 12.000 Ft. összegért. A TV-ről használnám filmezésre otthon, alkalmanként 2-4 órát, de nem lenne napi használatban. A mikrofon, fejhallgató külseje és zajszűrés nem számít. Az alábbi típusokat néztem ki, ezek közül melyiket ajánlanátok? Az Anker rendelkezik Hi-Res Audio képességgel, nem tudom ez a hangzásban is jelentkezne-e előnyként a többivel szemben. Köszönöm.
Lenovo HD200 (kb. 7.700 Ft. aliexpress)
Anker Q10 (kb. 9.700 Ft. aliexpress, EU raktár)
LAMAX Base1 (10.500 Ft.)
Sony WH-CH510 (11.000 Ft.) -
Kleroo
veterán
Megjött a Boltune.
Kellemes kis kütyü. Hangban egy tök oké szint, kicsi kásásabb egy hyperx cloudhoz képesz, de bejáratás segít majd még rajta. Sztem kikapcsolt zajszűrővel jobb hangja van(egy alapos tesztben az ellenkezőjét írták), zajszűrő esetén összenyomódik, es "élesedik" a színapdkép.
Nekem q legjobb benyomás az összeszerelés volt. Párom 1500 Ft-os OnEar silvercrast kis kacatja sem szól különösebben rosszabbul....de ilyen összeszerelést 30-40, tán50k alatt se nagyon látni.
10.200Ft volt így cakkpakk szállítással, megérte. Köszi! -
Cyberbeni
addikt
Csak hogy legyen valami rossz is a Boltune-ról, a HM5 párnás HyperX Cloud után nekem túl kicsi a fülpárnája.
-
válasz
Basserrr #4625 üzenetére
Nekünk a Sennheiser HD 450 BT bevált, de őszintén szólva fogalmam sincs 10-12 óra után mennyire kényelmes. Tartok tőle, hogy nem...
AKG K550-nek van valami BT-s változata, de nem tudom lehet-e itthon kapni, illetve szerintem hosszú távon az sem az igazi, bár mindenhol jókat olvastam róla, nekem személy szerint a K550 kb 1-2 óra után már picit kényelmetlen.
Szerk: aham, K845BT, mondjuk nem bír túl sokat akksiról... -
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Egy új mikrofonos, gamer fejhallgató vásárlásra lenne szükségem, sajnos két fejhallgató is megadta magát egymás után, bár nem mai darab egyik se. Eddig vezetékes gamer fejhallgatóm volt eddig, de kollegám vett egyet, és inkább átváltok vezeték nélkülire. Plusz jó párszor gyűrtem a szék lába alá a vezetéket, elindultam vele a gép elől, stb. No meg a legjobban, hogy egy idő után szétmállott a szövet borítás alatt a mikrofon szigetelése, így inkább mellőzném a vezetéket.
Eddig két modell között vacakolok, a SteelSeries Arctis 1 Wireless és a SteelSeries Arctis 3 Bluetooth . Előbbinek a rádiós megoldása tetszik, az utóbbinak a mikrofon kialakítása.
Ha van valami egyéb ötlet, akkor valami:
- 40-45 huf környéken
- Fül köré kialakítású
- Mikrofon kialakításban jobb lenne az visszahúzható, vagy feltolható, mint a kivehető megoldás, de ha nem, nem vészes.Előre is köszönöm a választ!
-
Predator2
addikt
Helló
Elnézést a késői válaszért. Ezzel a kommentemmel kapcsolatban válaszoltál.
Melyikre gondoltál pontosan? Még mindig ez a favorit. vagy van azóta más is?
THX
-
kretenallat
senior tag
válasz
Basserrr #4625 üzenetére
az xm3 rol nagyon sok jot olvastam keresgeles kozben es pl amazonrol 90bol megvan akciok nelkul is, ha varsz vmi tovabbi learazast, pl black friday v hasonlo, akkor lehet h meg olcsobban is meguszod. jellemzoen ehhez szoktak hasonlitgatni a tobbi fejhallgatot. amiket leirtal, azokban jo, munkatarsam nagyon szereti es egesz nap hasznalja egy eleg zajos tesztcsarnokban.
ami hianyzik belole az a multipont csatlakozas -
Basserrr
csendes tag
Sziasztok
Fejhallgató vásárlását tervezgetem. Már jó régóta egy AKG T910-et használok, ezt cserélném le.
Mire használom:
- home office család mellett, így nagyjából egész nap a fejemen lenne
- főként Youtube/podcast beszélgetéseket és metál zenét hallgatok, de ezek mellett játszok is. Ugyanakkor a nem tudom mennyire gaming marketing, pl. 7.1 meg DTS : X nem feltététlen érdekel, de lehet, hogy jók?
- külső hangkártya segítségével gitározokAz alábbi szempontoknak kellene megfelelnie főként:
- legyen annyira kényelmes, hogy tudjam egész nap hordani (az AKG egész jó)
- bírja az akkumlátor 10-12 órát (tehát egy hosszabb munkanapot)
- legyen bluetooth, de a külső hangkártya miatt lehessen 3,5-es jackel is használni.
- kb 65 000-et szánnék rá, de meggyőzhető vagyok nagyon max 100-ig, és nem tovább.Köszönöm.
-
kretenallat
senior tag
válasz
csendes #4623 üzenetére
A felesegemnek szeretnek talalni egy vezetek nelkuli fejhallgatot, mert szeretne futas kozben zenet hallgatni, okosorarol. A problema az az, hogy az agybadugos fulhallgatokat o sem tudja elviselni, csak a bud okat, amibol nem igazan talaltam meggyozot, ezert kerdeztem ra, hatha fejhallgatobol akadna vmi jo.
-
csendes
addikt
válasz
kretenallat #4622 üzenetére
Igazából ez mindenkinek más, mert nem egyforma a fülünk. Vezetéknélküli kivitelben sport fej- és fülhallgatók vannak kb. olyanok mint a vezetékesek, kivéve persze ha in-ear-t akarsz, amire megint csak azt lehet mondani, hogy nem egyforma a fülünk, de az biztos, hogy könnyen elvesznek.
-
kretenallat
senior tag
Üdv! Létezik olyan vezetéknélküli fejhallgató, amiben lehet kényelmesen futni? Fél-egy óra kozti időtartam.
-
-
Végül Sennheiser HD 450 BT lett, le is nyúltam rögtön egy gyors tesztre.
Az anyaghasználat szerintem tök OK; műanyag, de rendben van teljesen.
Ami fura:
- Olvastam is valahol és tényleg keskeny a fülpárna.. elsőre nagyon rossz volt, de most egy órája a fejemen van és fel sem tűnik, kényelmes, szemüvegben is. Aki ilyesmire érzékeny azért valszeg érdemes kipróbálnia valahol.
- A 2.5-ös jack valami saját csavaros módon rögzül, valszeg csak a saját kábellel működik...legalábbis én még máshol nem láttam ilyet.A hangja eddig tetszik, AKG K550-et használok napi szinten, ahhoz képest teljesen jó a hang, talán a mélyek picit erősebbek.... de még csak munka közben hallgattam kb egy órát. Zajszűrést, BT funkciókat még nem próbáltam ki.
-
skippper
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni olyan aktív zajszűrős fejhallgatót/fülhallgatót, ami tudna segíteni abban, hogy a konferenciahívások során a háttérzaj kevésbé legyen zavaró - de ne csak nekem, hanem a velem beszélgető emberek számára sem. Azt tudom, hogy a Sony XM4-ben az aktív zajszűrést a mikrofonon keresztül hallott dolgokra is alkalmazza, így segítene, de nem tudom, hogy az olcsóbb darabok esetében is így működik-e ez. Szemeztem Mpow H12-vel, illetve JBL Tune 750-el, de sehol nem tudtam infot szerezni arról, hogy a zajszűrés úgy működik-e, ahogy gondolom. Mit gondoltok, megfelelő lenne nekem ezek közül valamelyik?
Ha nem, akkor tudnátok-e esetleg ajánlani olyan típust, ami jó lenne erre (50k alatt a budget, lehet vezetékes is tőlem)Köszi előre is.
-
DrJános
aktív tag
válasz
HThomas #4613 üzenetére
Szerintem amíg nem volt egy olyan csatlakozó ami tényleg teljes értékűen tudott mindent magába foglalni addig rendbe volt, hogy mindennek külön csati / dugó
De már a micro usb is alkalmas lett volna hogy mindent rajta keresztül használjunk.
A Typ C meg már valószínűleg tényleg átveszi majd mind felett a hatalmat.
(aminek azért van árny oldala is) kicsit bajos lesz úgy tölteni a telókat ha közben pont zenét szeretnél róla hallgatni. Persze vannak Y csatlakozók és elosztók.De szerintem az USB C + 3,5 Jack volt a legjobb kombó.
Amúgy Sajnos még ne temessük a micro usb-t. Nagyon sok a tróger gyártó akik az olcsóbb modelljeikre még a mai napig is rátervezik azt a vackot. illetve ott vannak a nemrég vásárolt de csúcsminőségű kütyük amik még azzal voltak szerelve.
A Typ A-t meg még valószínűleg minimum 10 évig "élvezhetjük" annyira elterjedt. És sajnos a gyártók nem is nagyon erőltetik, hogy pl a töltőkön typ c legyen. Ma már simán csinálhatnák azt, hogy minden teljesítményű és kialakítású cucc ból van olyan változat ami c-s De nagyon sokszor nincs.
De kábelból is nagyon keresni kell a C-C végűeket.
Szóval lehetne akár egy nagyon határozott gyors átállás is, de magunk a gyártók fékezik az egészet.
-
válasz
DrJános #4612 üzenetére
Ez egyébként valahol annyira alap funkció lenne, mióta a gyártók elkezdték a telefonokról lehagyni a jacket... Őrület: 6.25 jack a hifin, 3.5 jack a laptopon (TRRS, mikrofonnal egybe), 2 db 3.5 jack külön az irodai asztali gépen, a mini és microUSB talán már nagyjából kihalt, USB-C kb mindenhol, kivéve ahol épp nem, USB-A dettó, de pl töltőfejeknél is vagy ez, vagy az, az okosórának saját vezetéknélküli töltője, a Qi töltőpadból az olcsó lassú... a BT hang ok, de azért csak van késleltetés, meg lemerül az akksi, szóval ez sem tökéletes.... és akkor még ott vannak az Apple cuccok... annyira jó lenne ha egyféle vezetékkel/csatlakozóval és egyféle vezeték nélküli szabvánnyal meg lehetne oldalni mindent normálisan, és nem kéne huszonhárom kábelt/átalakítót cipelni. A modern világ problémái. Sorry az offért.
-
válasz
gulyasa #4610 üzenetére
Oh, köszi, logikus!
Néztem még a Sennheiser HD 450BT-t. Ezen már USB-C-s kábel van, ami kényelmes, viszont ha jól látom, akkor csak töltésre jó, telefonra dugva nem megy vezetéken a hang, csak jack-en. A Momentum 3 már megy USB-n is, viszont annyit nem akarok költeni. A 450BT szimpi, csak idegesít, hogy a céges telón már nincs jack és jól esne, ha időnként azzal is tudnánk vezetékesen használni, átalakítók nélkül.
Van az 50-70-es ársávban olyan fejes, ami ezt tudja? A hangzás nem annyira kritikus, mivel főleg a feleségem használja. Talán annyi számít, hogy ne legyen nagyon mélykiemelős.
Eddig az M50x-et és a 450BT-t találtam, az előbbi azért szimpi, mert sima M50-hez már volt szerencsém és nem volt rossz, a Sennheiser meg plusz az USB-C miatt és a márkáról jó tapasztalataim vannak, van/volt HD550 és HD650 is, szerettem mindkettőt, főleg mert kényelmesek.
-
Sziasztok!
Az M50X BT-n hogy van a mikrofon? Valahol olvastam, hogy a hozzá adott kábelen van, viszont ez akkor azt jelentené, hogy csak vezetékes módban lehet headsetként használni?Illetve egy USB-C-s telefonnal, amin nincs jack, ugye nem lehet átalakító/DAC/egyéb külső tartozék nélkül vezetékesen összekötni?
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna egy fejhallgatót Számítógéphez főleg filmnézés, Telefonhoz inkább Zenehallgatás céljából.
Nagyon sokáig keresgettem sok mindent elolvastam pár fejhallgatót ki is próbáltam.
Végül (anélkül, hogy ki tudtam volna próbálni) az internetes tesztek, és a márkában azért bízva a Sennheiser Momentum 3 fejhallgatója mellett döntöttem.
Bár a szerelem még friss, de nagy a boldogság!
A próbált fejhallgatók: Sony WH-1000XM3 és Sennheiser HD 350BT annyira nem ragadtak meg. A Sennheiser ezen modellje eléggé a paletta alján van és bár szépen szólt, de erő nem igazán volt benne, és ez sajnos igaz a Sony WH-1000XM3 ra is. (lehet, hogy az adott próbadarab volt leharcolva) de annyi pénzért én többre számítottam. Az igaz, hogy a Sony eszméletlenül kényelmes (talán még kényelmesebb is mint a Momentum, és ez nem azért van mert a Momentum nem lenne az, hanem a Momentum 50 Grammal nehezebb és ezt érezni) és nagyon szép hangzású volt! De valahogy az erőt és dinamikát nem éreztem benne. Illetve a Filmezés szempontjából nagyon fontos aptX LL-t nem támogatta.
Így hosszas vívódás után megszületett a döntés. Sennheiser Momentum 3
Gyönyörű hangja van és az eddig hiányolt erő és dinamika is benne van.
Túl sok fejhallgatót nem hallottam még, de szerintem nagyon rendben van a hangja
Ha akarjuk akkor természetesen meglehetősen hangos is tud lenni. A max hangerőt nem próbáltam, egyrészt még bejáratós, másrészt pedig nem éreztem szükségét.
Nem megsüketülni szeretnék, hanem élvezni a hangját.
Nagyon tetszik az, hogy rajta még normális nyomógombok vannak, és ki tudom tapintani, hogy mikor mit nyomok meg így azt is csinálja amit épp szeretnék.
De az "inteligens" funkciói is nagyon bejönnek.
Kinyitáskor automatikusan bekapcsol.
Illetve, ha teljesen leveszem a fejemről vagy a jobb oldalát elemelem a fülemtől akkor szünetelteti a zenét (Smart Pause), ha bal oldalt emeljük el akkor ugyan úgy szól tovább, de ezt a gyártó, direkt így alkotta meg. Ha valakit ez a funkció zavarna akkor a hozzá telepíthető Smart Controll appban kikapcsolható.
A dobozból kivéve 3.16-os Firmware volt rajta amiben a Smart Pause kicsit túl buzgó volt (és az általam szándékosan nagyon lazára hagyott kagylókkal) hajlamos volt akkor is szüneteltetni a zenét ha csak jobbra döntöttem a fejem.
De frissítve az aktuálisan legújabbra (4.08) ez is tökéletes lett, így már amikor szándékosan próbáltam átverni a rendszert akkor se sikerült zavarba hozni.
Most már csak akkor szünetel a zene, ha azt valóban akarjuk
Na de térjünk rá a leglényegesebb pontra a filmre és a késleltetésre!
Számítógépről BlitzWolf BW-BR4 es BT adót használva tökéletes a szinkron! Ez volt a legfőbb elvárás vele szemben.
Telefonról (Samsung Galaxy S 10)- talán egy minimális csúszás érezhető, de alapvetően, nem akarok telefonról filmezni.
Másrészt tényleg minimális csúszásról beszélünk, szerintem még simán elnézhető.
Harmadrészt, ha minden áron akarnám, akkor a telefonhoz is lehetne aptX LL BT Adót venni és akkor ott is tökéletes lenne. De nem akarom.
Tudom, hogy nagyon sokan még telefont sem vesznek ilyen árba, nemhogy egy fejhallgatót, de akik megtehetik azok egy nagyon jól összerakott igazán prémium fejhallgatóra lelhetnek a személyében. -
Cyberbeni
addikt
Sziasztok,
most egy HyperX Cloud (vezetékes) fejhallgatót használok és szeretnék mellé/helyette egy vezetéknélkülit is.
Ez a pár hozzászólással korábban ajánlott Boltune mennyivel rosszabb hangban (zenére, telefonálásra és filmre lenne használva ha jó a hangja)? Esetleg 25k alatt milyen más ajánlott vezetéknélküli fejhallgató van? (Nem kell se mikrofon, se zajszűrés. Esetleg ha a Cloud-hoz vett Brainwavz HM5 párna passzol rá, az plusz pont) -
DirtyDave
csendes tag
válasz
Menotti #4604 üzenetére
Szia ! Köszi szépen. Igen, ezt nézegettem még tegnap este. Ezzel lehet teszek egy próbát. Képek alapján nem tudom eldöndeni hogy mennyire jó. Valakinek van ezzel esetleg tapasztalata? Kicsit aggaszt hogy a képen rajta sincsenek a patentok amivel csatlakozik a fejhallgatóhoz. Remélem csak azért mert több fejhallgatóhoz is ugyanazt a képet használják. Mondjuk ez olyan laza 2 hónap mire ideér szerintem.
-
Menotti
aktív tag
szia
[link] ?
-
DirtyDave
csendes tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Sony WH-1000XM3-ast. Nagyon szuper cucc. Viszont volna egy olyan kérdésem, hogy lehet-e hozzá kapni valahol velúr vagy valamilyen szövet párnát. Az se érdekes ha ront az ANC-n valamennyit és nem baj ha nem kerül egy másik közép kategóriás fejhallgató árába, mint ez :
https://www.muziker.hu/dekoni-audio-replacement-earpads-for-sony-wh1000xm3-dekoni-choice-suede-material -
nintendojet
tag
Sziasztok!
Ha mozgatom a fejem, a hangszóró és a fejpánt illeszkedésénél a műanyag nyikorog. Mivel lehetne ezen segíteni? Milyen kenőanyag lenne használható? Elég bosszantó, hogy egy kicsi fejmozgásnál is hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest