Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Kapanyél #9120 üzenetére

Alapvetően igaz, nem vagyok hittérítő, egy barátomat szoktam áthívni, ha változás van a rendszerben, ő a külső fül, ennyi. Nem győzködök másokat. De. Ennek a barátom egyetlen zeneforrása egy Hama Bluetooth hangszóró, azt is én adtam neki, és el volt tőle ragadtatva. Sokkal jobban szól, mint előtte telefonon lejátszani a yb videókat. Ezért gondoltam, talán ezek az első botladozó lépései egy rögös úton, amiken átsegítem egy fülessel (és nem úgy, mint egy zen mester). Ezért gondoltam, születésnapjára meglepem vele. A jövőben többet fog repkedni Budapestre, így esett a választás egy zajszűrősre. Meg a házasságának is jót tesz talán :DDD
    Már ajánlottam neki, hogy 200 euróból összerakok neki egy zenecuccot használt elemekből, de nem érdekelte. Nem mindenkinek hobbija a zenehallgatás. Lehet én se jönnék lázba egy 300 ezer Ft-os strandpapucstól, más meg esküszik, hogy megváltoztatta az életét.
    Amúgy az audiofiliának is megvannak az árnyoldalai. Amióta belegabalyodtam, sokszor én is azon kapom magam, hogy nem is a zenét hallgatom, hanem azt, hogyan szól.

De kimondtad a mondat, amire vártam, és amit magam is sejtettem. "Az Edifier hangja simán lehet jobb, mint egy jbl-é" Köszönöm! :R

@#9123ThorsHUN uh, az egyik kedvenc filmem, jó látni, hogy mémként is megállja a helyét! :DD

Új hozzászólás Aktív témák