- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
aktív tag
válasz
Gzula[HUN] #9059 üzenetére
Újat vettem.
-
szaki58
aktív tag
válasz
Gzula[HUN] #9057 üzenetére
Tettem egy próbát a BT-vel. Több falon keresztül 10 méternél nem akadt, egy vastag falon és ablakon keresztül a tv-től 15 méterre mentem el, és ott sem akakdt. Tovább nem kísérleteztem. Most pedig össze vetem az iBassot és a moddolt Gradot. Mint a Szörny RT-ben hangzott el: győzzön a jobbik.
-
szaki58
aktív tag
válasz
Gzula[HUN] #9055 üzenetére
A BT tökéletes, pont azért, mert már újabb generáció van benne. A távolságot még nem néztem, de le fogom ellenőrizni este (megyek egy kis ünnepi munkára). 5x5 m-es a szobám, és soha nem akadt a BT úgy, hogy 4,5 m a tv és a fejem távolsága. A hang ezzel a moddal tökéletes. Szintén ma lesz a próba: az iBasso SR3 és a Grado GW100x összevetése madzagon. Az a gyanum az előzetes meghallgatás alapján, hogy fő fülesként helycserés támadás készül! Majd estére kiderül.
Az a G párna, amit moddoltál, ugye? Én is vette occcón, hátul megnyírbáltam egy kicsit, és jó lett rá. Az eredeti párna felfekvős, és nyomta a fülem (ugyanúgy, mint a Koss Porta Pro Wireless). A G párna már jó volt, de a párnát nem szerette a mérete miatt. Ez a mod annyira jó lett, hogy a hang eszméletlen (nem vagyok Grado fan annak ellenére, hogy már volt kettő is - GS 1000 és RS2e), és a párna fülpárna nem éri el a rendes párnát.
Ez a megoldás sokféle párnához jó, tőbbek közöt a ZMF párnákhoz is, amihez 24 ezerért adják az adaptert! Az enyémnek darabja 500 Ft volt. Kínai kétoldalas ragasztó tartja keményen. Ez a ragasztó bontható, és maradék nélkül lefejthető, praktikus.
Bocsánat a bő lére eresztett válaszért!
-
szaki58
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Vettem egy Grado GW100x-et, aminpárnamodot csináltam. Előnyére vált. Az eredeti párna valahogy törte egy idő után a fülemet (fülre ülős). Vettem egy pár G párnát hozzá. Na, az már többé kevésbé kényelmes volt. Azután jött a nagy ötlet! Van egy iBasso SR3 fejesem, amihez két különböző garnitúra párnát adtak. A nem használt párnapárost alakítottam a Gradóhoz. Megmaradtak a kiváló közepek, magasak, és kapott egy löketet a mélytartomány. A gyorsasága nem változott (Grado jellemző), de tömegében több lett anélkül, hogy rátelepedett volna a közép-magas tartományra. Igen jó hang!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Autószerelők, autószerelés
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest