Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Azért ír ki maghőmérsékletet, mert ez a legújabb béta (legalábbis legújabb volt, amikor letöltöttem): 4.32 beta 4.
Ez már méri, mutatja a Core tempet is.
1 hónap után ugyan kiírta, hogy lejárt az idő (This beta has expired. ...), de ha indításkor visszaállítom a dátumot pár hónappal, akkor prímán elindul.
Képek csak akkor lesznek a gépről, ha teljesen kész,- ehhez még be kell fejeznem a fődarabot: a heatpipe-ot..
Egyébként még jobb lesz a hűtés, ha lepolírozom a hő-átadó felületeket, és a bordák, és a felső hő-átadó réz tömb közé is hűtő pasztát rakok.
Jelenleg még a procival érintkező felületet sem políroztam le, és így is annyit tud a rendszer, mint amit feljebb linkeltem.
Azért nem políroztam eddig, mert a heatpipe rögzítő konzolján dolgoztam, ami végre el is készült, és nagyon jó, és látványos lett.
Na meg persze ha nem csak a heatpipe hatalmas alsó réztömbje lesz fent a processzoron, hanem a kész heatpipe (összehegesztve a felső tömbbel, kapilláris belsővel, acetonos töltettel, és alacsony nyomással (vákuum)).
Döbbenetesen néz ki a gépem kívül-belül.
Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest