- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
thomeef #4030 üzenetére
De csak az országban, ne feledd. A világ meg elég nagy ugyebár.
Bár... ha én normálisan viselkednék odabenn, nem hinném, hogy annyira leírnának.
Aki meg igen, hát... így jártam.darál0w: Persze, hogy nem jönnek. Csak leírtam, hogy mikor mennék be. Én hozzájuk nem mennék az tuti.
-
keIdor
titán
válasz
thomeef #4014 üzenetére
Magamtól nem, de ha idejönne az RTL és azt mondaná, hogy menjek be a VV5-be, bemennék. Ingyen kaja, pia, jakuzzi, sauna... dolgozni meg szinte semmit nem kéne érte, én mondom, ellennék odabenn az biztos.
zsoltinnó: Az aláírásod... esküszöm ez a diznilend ezzel a Gombi féle hanggal nagyon üt.
-
keIdor
titán
válasz
thomeef #4010 üzenetére
Azért annyira nem buta... a csajok közül ő meg Szandika az szerintem a villában, akinek nem csak azért van agya, hogy legyen valami a fejébe...
Nálam az a szimpatikus benne, hogy kimondja amit gondol, és nem játszik "szeressük egymást gyerekeket", mert ez a játék valóban nem erről szól. Odakint működik, itt tétje van. Ebben nagyon egyetértek vele.
De mint írtam régebben, nekem sem ő az álomnő, mert tényleg érdekes néha, de ha csak a villából lehet választani "álomnőt", akkor nekem ő.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest