Aktív témák
-
Inception
tag
Láttátok az elnök urat
-
hajtömeg
aktív tag
Az persze,akkora barátok,hogy ha kikerülnek le se köpik majd egymást...
Ugyanmár!
Te komolyan gondolod,hogy egy ilyen törtető Olivérnek igaz barátja ez az ütődött pszichophata Alekosz?
Csak kihasználta,mert ahogy mondta is őt tartja a legesélyesebbnek,azaz jó vele jóban lenni.
Éva meg okosabb annál,minthogy bedőljön Olinak,ő is csak azért klikkesedett oda,hogy az általa erősnek tartott emberekkel jóban legyen.
Nem is kímélte őket,ha arról volt szó,elküldte őket a p-ba! -
darál0w
Jómunkásember
magát a műsort vagy 2-3x láttam...illetve belenéztem...de egyszerűen idiotaság volt...
a mai viszont le tudott kötni...
#16672) pro70 és ezt ki írta?
és hogy jön ez az antiszociális kijelentésedhez? sztm rövid időn belül fejezd be az alkohol pusztítását...így sem maradt már tul sok agysejted a jelek szerint...de még menthető vagy...
-
V.Stryker
nagyúr
kicsit iszik aztán már viselkedni sem tud. - Nem akarom védeni egy percig sem, mert hiba volt. De ha a férfiember becsülettel megrészegedik, akkor ez már csak így van. NÉzzünk csak magunkba....ha jókedvűen berészegedtél, akkor ne mondja nekem senki,hogy maximális határokkal, kulturáltan szórakozik.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged