- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Hogy ez az anikó micsoda csoffadt szutyok.Nem térek napirendre.Én még a Dikánál is jobban utálom.
-
kpal
nagyúr
várom a ma estét ! Szandi vagy Éva lesz
-
darál0w
Jómunkásember
drága jo testvéremnek holnap van az eskütétele Pesten. reggel6kor indulás. és én vezetek.
viszont egy cigire azota sem futottunk össze. bár én nem dohányzom.25681) kenwood3 és itt miért nem szavaztak Alekoszra?
csakmert mindenki jön itt mindig az ilyen-olyan oldalakkal, h itt mennyi ennek, ott mennyi annak....kvára nem mérvado egyik ilyen netes oldal sem.
#25683) Verus há' hova?
jahogy most...örülök hogy hazaestem...meccsen voltam. most fogok ebédelni.
maradjunk hétfőben. és ebédben -
darál0w
Jómunkásember
kicsit más eredményeket mutat a the lájk és a hivatalos VV oldal.
-
moma
őstag
válasz
kenwood3 #25673 üzenetére
szandika ráérzet, hogy akivel anikó nagyon barátságba kerül az szépen kiesik(gina, zsófi, oli) és most érzi, hogy ő a köv áldozat
ugye-ugye a fekete özvegy
egyébként itt tök jól szól még anikó hangja is, pedig a felvételen eléggé akadozott. nem tudom, hogy ezt keveréssel el lehet e érni, de nagyon profi munkát végzet junior az biztos. jó kis szám lett ez
.
-
dragonfx
veterán
Visszanéztem a videokat.te jo ég ez a dika mekkora ostoba falusi k***a.
igaza van aleknak.addig marad benn amíg nem emgy párbajozni.Tán jerzyvel szembe vissazjönne. -
dragonfx
veterán
Anikónak mindig a zenészek jönnek be.szerintme jol énekelt.de mind hiába mert a mulato sjobban illik ide.nem csoda 71%kal vezet.
Ma dikára rakják a jelet.Évá.t viszi.és csodálkozni fog a plasztikcicus hogy megy haza.Laci ebben a klibben mint egy bajor falusi sörtöltelék.
-
-
Verus
senior tag
Hát ha sorry ha nem, kicsit durvának találtam...De biztosan nagyon büszke vagy most magadra,hogy ismeretlenül sorolsz az észkombájnok táborába... Te biztosan sokkal érettebb, értelmesebb, ügyesebb és okosabb vagy nálam...Legalábbis gondolom, hogy így van.
Értem én a poént, egy szintig, de amikor alázónak érzem, akkor már ott nem biztos, hogy velem nem stimmel valami. És a modolt hsz.-edről már szót sem ejtek.#25652 Ezek után az őszinte sajnálatodban erősen kételkedek. Ezt meg én sajnálom.
-
koshmar
addikt
pro most pikkel rám egy kicsit az előbbi kis affair miatt.
-
pro70
senior tag
válasz
sylard8 #25640 üzenetére
Miii...vádliiiii?...
..akkora f@szság az egész mint áll@t...
20 éves mi van azokkal...
Genetikailag legjobban felépített csaj a villába....lusta mint a dög...10-12 kiló van rajta ne fárassz......milyen zsírleszívás...
...mell maradhat, ajkait kell megcsinálni.....ha még nő a szemöldöke akkor visszanöveszteni és szép kis formát csinálni neki....szemöldöktetkót eltüntetni....végén pedig sok-sok szpídfitnesz...nem olcsó de hatásos...muszáj mert egy lusta dög...ennyi...
(#25642) Verus
-
sylard8
tag
válasz
LamaCube #25609 üzenetére
indexen volt valami cikk,hogy a tepsiszájút valami horribilis 3-5 millióból tudnák helyrehozni...
sorolom: zsírleszívás,majd ugye ezután megereszkedik a melle, illetve lehet a hasa is, felvarratás+plasztika, szájplasztika és most jön amitől egy órát lehet fetrengeni, vádliplasztika -
pro70
senior tag
válasz
runner 125 #25634 üzenetére
Ez kevés lesz.........ha nem is igazit, de legalább egy bonbonos képet szívvel....Verus visszatol egy olvadósat, Boxi meg küld egyet amin éppen felgyújtja magát...
(#25636) Verus Senki nem kérdezte a véleményed...
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #25625 üzenetére
Hát ezt buktad barátom, ő is belém szerelmes, mint a Diego, hiába mondtam neki is, hogy nincs esélye, ez van...ha szeretnek szenvedni...
-
koshmar
addikt
Hát ez az, hogy itt mindenki elfogult Alekosszal szemben.
Még jó, hogy én nem. -
kpal
nagyúr
Ma este kiválasztás !
Melyik csapat produkciója tetszett jobban?
Klikk 21,6%
Kultúrcsürhe 78,4%Csak Alek vezet.
-
moma
őstag
meghallgattam újra a dalokat és nekem komolyan tetszenek(bár nagyon nem ilyen zenéket hallgatok amúgy), csak nem kell nézni közben a videót
mondjuk nem tudom miért de a kasza tibi féle szám valahogy sokkal tompában, visszafogottabban szól.
szerintem ha valaki csinálna hozzájuk videót tök nézettek lennének.anikó: abból én is láttam tegnap amikor ott olvadozott juniornak. most is nyomta ezt a jaj de híres ember vagy, mit keresek én itt melletted, mint király norbinál. nagy összeget tennék rá, hogy ez a csaj ilyen kvázi hírességek mellett fog kikötni, mert bárkibe belehabarodik aki volt már a tvben
.
-
Verus
senior tag
válasz
runner 125 #25611 üzenetére
Jóvanna, má' nem is szeretlek
-
koshmar
addikt
válasz
Ezen megint besz*rtam...terpesszen...LOL.
LamaCube: Bizony, a topiklakók már okosabbak, mint Magdi anyus.
-
LamaCube
addikt
válasz
Nektek sem lehet már újat mutatni
-
Verus
senior tag
válasz
runner 125 #25607 üzenetére
Jesszus
Hogy már Te is milyen jelzőket használsz...
Tibii91nek van igaza, ha kint marad Anikónak vége...De már neki amúgy is, hős szerelmes.
-
LamaCube
addikt
-
koshmar
addikt
válasz
runner 125 #25607 üzenetére
Reggelt!
...és ha Éva visszamegy, akkor Anikó felköti magát.
-
-
kpal
nagyúr
Na Kaszáék bent vannak még ?
-
vans?
őstag
Kovezhettek, de nekem mindket produkcio egyforman tetszett, sot, a Becieket sokadszorra hallgatom. Alek produkcioja is hatalmas volt.
-
Verus
senior tag
válasz
darál0w #25358 üzenetére
Dika?
Új név? az az nekem új...
Képtelen vagyok ennyit visszaolvasniÉs igen Zsuzsi tényleg kerekebb, de jól áll neki.
Boxer: Ezek szerint Te voltál az egyedül aki értette ironikus hangnemben íródott mondatom
Kezdem azt érezni, hogy fél szavakból is...
LamaCube: Ezt mondtam, hogy ennyire egyenes. Pedig mennyiszer hangoztatta azt, hogy kiáll az állítólagos barátai mellett. Én azt is elhiszem, hogy taktika is kell, de ettől független, nem mindig a gyémántosnak hitt feneket kell nyaldosni.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest